Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
Kıyamet günü cehennem ateşini müminlerin üzerine doğru salar bunu gören Efendimiz (s.a.v) hemen ümmetini kurtarmak için koşar ve "Cebrail yetiş ümmetim yanacak" der.Cebrail (a.s) hemen elindeki bir bardak suyu verir Efendimize (s.a.v) ve "Ateşin üzerine dök" der.Bunun üzerine cehennemib o korkunç ateşi söner.Efendimiz (s.a.v) Cebrail'e (a.s);
---"O korkunç ateş bu bir bardak suyla nasıl söndü" diye sorar Cebrail (a.s) da;
---"O döktüğün bir bardak su var ya işte o ALLAH korkusundan ağlayan Ümmetinin göz yaşlarıydı.Ben onu ALLAH'ın emriyle bu gün için sakladım."der.

Demekki ALLAH korkusu yüzünden bir damla göz yaşı dökenlere cehennemin ateşi tesir etmiyo.Ne mutlu ALLAH korkusundan gözyaşı dökenlere.
Alıntı

mkbk

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
çok güzel bir paylaşım allah razı olsun kardeşim :)

menzil_gülü

Ne Mutlu Müslüman olana..

Aldığı Beğeniler
20
Takım
Fenerbahçe
Demekki ALLAH korkusu yüzünden bir damla göz yaşı dökenlere cehennemin ateşi tesir etmiyo.Ne mutlu ALLAH korkusundan gözyaşı dökenlere.

Rahman c.c razi olsun kada kalbi tesekkürler:))

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun

vakkas

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
42
Takım
Diğer
AmincÜmlemizden insaallah

rabbim gÖz yasi akitanlardan eylesin bizi insaallah

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Güzel bir paylaşımdı. Rabbim razı olsun.. Emeğine sağlık...

TAHT_I_PADİŞAH

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Galatasaray
allah razı olsun kardesim rabbim gercek anlamda günahlarına aglayıp tövbe edenlerden eylesin inş

Üst Alt