- Aldığı Beğeniler
- 128
- Takım
- Fenerbahçe
Cennet Kokulu Güzeli Sevdim Ben...
Cennet kokulu güzeli sevdim ben
Bir güzeli sevdim ben,
adı gonlümde gizli olan, bir yetimi sevdim
Yalanı bilmeyen, Allahı dilinden düşürmeyen, yüregi yaralıyı sevdim
Aşkı uğruna bütün hendekleri aşan, dağları delen ve hiçbir kalbi incitmeyeni sevdim
Bir çiçek için bin çiçeği ezmeyen, ridaullah için canından ciğerinden geçeni sevdim
Gecesini gündüzüne katan, uykusunu ibadete harcayan, şeytana bakmayan yüzü sevdim
Takva ve teslimiyette en ileride olan, hasretiyle çıra gibi yakan nur yüzlüyü sevdim
Taşa gül atıp baş yarmayan, adaletten şaşmayan, her insana hürmet ile davrananı sevdim
Sevdim ben cennet kokulu bir güzeli sevdim, ismi Muhammed olan Habibullahi sevdim
Mübarek zatı zikredildiğinde kalbimi alev alev yakan, başka aşklara yer bırakmayan sevgiliyi sevdim
Cennet bahçesi gül mak----- davetini, nurlara bürünüp aşıklarını cezbetmesini sevdim
Ayrımcılık yapmayıp, her insanı Allahın yarattığı kul bilip evinde ağırlamasını sevdim
Sevdim ben kardeş çok sevdim, onu gerçekten sevenler gibi sevdim
Ravzasında kokusunu alıp, yanıp yanıp ağlamayı sevdim
Rüyalarımda bile Seni anmayı sevdim Sultanım
En çok Seni, Seni görmek istedim, göremesem bile ben Seni çok sevdim
Cennet kokulu Peygamberimi sevdim ben
alıntı
Cennet kokulu güzeli sevdim ben
Bir güzeli sevdim ben,
adı gonlümde gizli olan, bir yetimi sevdim
Yalanı bilmeyen, Allahı dilinden düşürmeyen, yüregi yaralıyı sevdim
Aşkı uğruna bütün hendekleri aşan, dağları delen ve hiçbir kalbi incitmeyeni sevdim
Bir çiçek için bin çiçeği ezmeyen, ridaullah için canından ciğerinden geçeni sevdim
Gecesini gündüzüne katan, uykusunu ibadete harcayan, şeytana bakmayan yüzü sevdim
Takva ve teslimiyette en ileride olan, hasretiyle çıra gibi yakan nur yüzlüyü sevdim
Taşa gül atıp baş yarmayan, adaletten şaşmayan, her insana hürmet ile davrananı sevdim
Sevdim ben cennet kokulu bir güzeli sevdim, ismi Muhammed olan Habibullahi sevdim
Mübarek zatı zikredildiğinde kalbimi alev alev yakan, başka aşklara yer bırakmayan sevgiliyi sevdim
Cennet bahçesi gül mak----- davetini, nurlara bürünüp aşıklarını cezbetmesini sevdim
Ayrımcılık yapmayıp, her insanı Allahın yarattığı kul bilip evinde ağırlamasını sevdim
Sevdim ben kardeş çok sevdim, onu gerçekten sevenler gibi sevdim
Ravzasında kokusunu alıp, yanıp yanıp ağlamayı sevdim
Rüyalarımda bile Seni anmayı sevdim Sultanım
En çok Seni, Seni görmek istedim, göremesem bile ben Seni çok sevdim
Cennet kokulu Peygamberimi sevdim ben
alıntı