Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DÜnya daki iken Size birini görme şansı verilse hangisini görmek isterdiniz

• Cennet

Kullanılan: 3 37.5%
  • Cehennem

Kullanılan: 5 62.5%

• Kullanılan toplam oy
    8

Avcı.

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5,762
selamün aleyküm
cennet mi ? cehennem mi ?
böyle bir soru olur mu diyorsunuzdur kardeşlerim sadece merak ettğimiz yorumlar ve bu yorumlardan yola çıkarak bilgi paylaşımı nasıl mı
DÜnya daki iken Size birini görme şansı verilse hangisini görmek isterdiniz

Ben Cehennemi Görmek İstedim mesela
ilerleyen zaManlarda neden istediğimi açıklayacağım ama önce sizlerin düşüncelerinizi ve yorumlarınızı bekliyorum

*_r4hime_*

Öğrenci Anne

Aldığı Beğeniler
1,419
Sen'siz yerim yurdum yokmuş gibi ben diyarsız..!
Takım
Galatasaray
Aleykum selam kardesım.. Cenneti görmek isterdim.. Cünkü Rabbimin yarattığı o muazzam güzellikleri tasavvur etmek cok zor.. ve orada En sevgili'yi sav görmek icin dua ederdim.. Ama cehennemi de görsek belki günahlardan daha cok kacardık.. Ayetlerinde müjdelediği cennetlere girebilme duasıyla.. :)

Meryem_Ce

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Cehennem daha cok ağır basıyor.. belki uyanırdık artık..

Ehlen

Ehlen Ve Sehlen

Aldığı Beğeniler
1,931
Takım
Beşiktaş
ßende Cehennemi Görmek isterdim Çünkü Cehennemi Görsem Ayağımı ona Göre Denk Alırım Cennete Gitme çabası içerisinde Olurum Ve O Telaşla Cenneti de ALLAh Nasip Eder İnşALLAH....

Destinα

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
215
Takım
Fenerbahçe
Dünyayı bilmemde. Bana rüyamda ikiside gezdirildi. Cehennem insan aklıyla hayal edilemiyecek bi görüntüdeydi korkunçluğunu dememe gerek yok azap çekenleride gördüm. Uyandığımda aklım başıma gelmişti. Rüya da olsa, Allah bazılarına bu fırsatı veriyor diye düşünüyorum ki ona göre yaşa diye..

Üst Alt