Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
3978e1ec39768592my6.jpg

Elini tutsam, dünyanın öbür ucuna benimle birlikte gelir misin? bekle desem, dünyanın bir ucunda beni bekler misin?

Denizimde fırtınalar çıktığında limanım olur musun? karanlık bastırdığında deniz fenerim, hava açınca yıldızlarım olur musun; bulutlar göğü kapladığında pusulam?
Mihengim, turnusol kağıdım olur musun? yüreğimin suyu bulandıkça onu durultacak iksirim?

Kapılar kapandığında kapım, yollar aşındığı vakit yolum, saklanmak istesem duvarım olur musun? özgürlüğüm ve mapusanem?

üşürsem evim olur musun? yorganım, ana kucağım? çölümde vaha olur musun? vahamda hurma ağacım?

Dağın tavşanı, çölün ceylanı, gecenin hayalleri bağrına bastığı gibi beni bağrına basar mısın? şak şak yarılsa bile gökten umudunu kesmeyen kıraç tarlalar gibi umut bağlar mısın bana? gitmek istersem kanatlarım olur musun? kalmak istersem ayağımda prangam?

Hurilerim olur musun? kudret helvam ve bıldırcınım? soğanda sarımsakta gözüm yok, tih çölü sürgününde gözüm yok. ateş almaya gidersem, kırk vakit sonra dönsem bile aynı yerde beni bekliyor olur musun?

Kavmim beni terk ederse ve ben kavmimden kaçarsam, bir kez arkana bakmadan arkamdan gelir misin?

Ot bitmeyen bir vadide yalnızca ALLAH (c.c)'a emanet edip gidersem, sen de beni kınamaksızın O'na güvenir ve sa'y eder misin?

ümidimi kaybettiğim anda ümidim, neş'emi kaybettiğim zamanlarda coşkum, kalbim işgale uğrarsa halaskârım ve rehberim olur musun?

Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, enîsim, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun?

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
çok güzeldi..ALLAH razı olsun..yüreğine sağlık..

RABBIM hz.zeynep r.a ile beraber cennete komsu eylesin..

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun tek kelimeyle harika bir paylaşımdı yüreğine sağlık...

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Arkadaşım, yoldaşım, sırdaşım, enîsim, huzûrum, sürûrum, nûrum, zînetim, nîmetim, cennetim olur musun???

cok sevdıgımbır yazı bu
her okusumda yuregım senlenıyor
:)
tesekkurler ablam

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
Cennet, Hüsn ü Aşk'tan nasibi olan bir kalp, kalbinizdeki cennetten yayılan çiçek kokuları, güle hasret bülbülün kalbinde heyecandır.

Ey cennet çiçeği, kokundan mest olana yüz çevirme,
Çünkü cennet bülbülü menzilini cennet kokularıyla bilir.

Ve feryad-u figan eden bülbülden ilgini esirgeme,
Yoksa kimin cenneti kimdir, bu nasıl bilinebilir?

ALLAH'IM! Bana Seni Sevdirecek ve Beni Senin Sevgine Yaklaştıracak insanların Sevgisini Nasip Eyle...

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Necmeddin
çok güzeldi..Allah razı olsun..yüreğine sağlık..

RABBIM hz.zeynep r.a ile beraber cennete komsu eylesin..

Amin..inşaAllah..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
çok güzel bir yazı,fakat ben bu yazının kime yazıldığını anlayamadım dersem,bana açıklayan olur mu???
yani bunca beklenti kimden beklenir???

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
çok güzel bir yazı,fakat ben bu yazının kime yazıldığını anlayamadım dersem,bana açıklayan olur mu???
yani bunca beklenti kimden beklenir???

Fatih Okumuş-Canem yazarı bu..bende bilmiyorum kime hitaben yazılmış..ama çok güzel bir yazı :ok:

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
allah razi olsun çok güzel ellerin dert görmesin inş...

Üst Alt