Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Mysterious Presence

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
- “Bir Yakışıklı Musluk Tâmircisinin Başına Gelen Bir Olay. Allâh Nasîp Eylesin.”

- “Bir Gün Gencin Dükkanına Gelen Bir Bayan, Evinde Tâmir Edilecek Musluklar Olduğunu Söylemişti. Bunun Üzerine Beraber Eve Gitmişlerdi. Eve Geldiklerinde, Kadın Kapıyı Arkadan Kapatmış Ve Delikanlıyı Kendine Dâvet Etmişti.

Delikanlı, Bu Çirkin Teklifi Kabûl Etmeyince:

- ‘Bak Bağırırım, Bana Saldırdı Derim.’ Şeklinde Tehdît Etmişti Delikanlıyı.

Delikanlı Bunun Üzerine:

- ‘Peki Kabûl Ediyorum; Fakat Benim Tuvâlete Gitmem Lâzım.’ Diyerek Ayrılmıştı Kadının Yanından.

Tuvalate Giderek Yüzünü, Ellerini, Elbiselerini Pisliğe Bulaştırmıştı. Çıktığında Onu Bu Vaziyette Gören Kadın Tiksinmiş Ve:

- ‘Git, Seni Görmek İstemiyorum!’ Diyerek Kovmuştu.

Cehennemin Dehşetli Ateşleri Yerine Dünyada Pisliğin Bulaşmasına Zerre Kadar Aldırmayan Genç, Az Bir Pisliğe Bulanarak, Daha Büyük Bir Pislikten Kurtulmuştu.

Bunun Ardından Evine Gitmiş Ve Temizlenmişti. O Gece Rüyâsında Gördüğü Nûrani Bir Zât, Ona Şu Müjdeyi Vermişti:

- ‘Evlâdım, Seni Tebrîk Ederim! Ben, Hz. Yusuf’um. Cennette Bana Komşu Olacaksın.’”

Sultani Can

Ehli_Hizmet__

Aldığı Beğeniler
7,114
Takım
Diğer
Allah razi olsun
Ne manidar bir kıssa
Anlayana

Üst Alt