Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

nur_41

..hamd..

Aldığı Beğeniler
3,707
Takım
Galatasaray
Bir tomurcuk patladı. Ses etti gecenin dinginliğinde. Söz muştuladı semadan. “Bekle” dedi. “O gelecek” dedi. Bekledim.

Beyaz yaseminlerle süsledim düşlerimi. Gelinciklerle bezedim gülüşlerini. Laleler ektim saksılara, erguvanlar ısmarladım güneşin ziyasına. Nergisler dizdim satırlara, duvarlara karanfiller döşedim, geceye bir sümbül, gündüze papatyalar diledim. Menekşeler sırlanırken saksılarda, ben geleceğin gün için şebnemleri ıslak beklettim.

Gülmedi hiçbiri. Sen gelmeden gülmeyecekti.

Gelmedin. Hiçbiri gülmedi.

Karanfil küstü önce, yasemin boynunu büktü. Sırlandı menekşeler kendi koyu karanlıklarına. Nergisler soldu, laleler soğan oldu. Gelincikler söz kesti geceye. Gece sümbüllere mezar oldu. Papatyalar yapraklarını döktü bir bir. Gelecek, gelmeyecek, gelecek, gelmeyecek… Son yaprak papatyada, son matem oldu. Sen gelmeyecektin.

“Bu düşte eksik bir şey var.” deme Efendim. “Bu öyküde GÜL eksik.” deme. Bu öykünün “Gül”ü sensin. Sen yoksan gülistana ne hacet? Solsun hepsi. Gül yoksa hepsi toprak olsun.

İsmail Emre

dilsitan

Ya HaY

Aldığı Beğeniler
9,655
Takım
Galatasaray
:alkis:
ALlah razi olsun canim
cok güzeldi..

nurnesli

Hayat üç noktadan ibaret...

Aldığı Beğeniler
124
paylaşan yüreğine gönlüne sağlık ömrüne bereket canım tek kelime ile mükemmeldi Rabbim razı ve memnun olsun

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah razı olun kardeşim.Ellerine sağlık.
Selam ve dua ile..

Ataberk

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Diğer
harikaaa.nefis satırlar,emeğinize sağlık teşekkürler.

Berrak_Su

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
44
Takım
Galatasaray
“Bu düşte eksik bir şey var.” deme Efendim. “Bu öyküde GÜL eksik.” deme. Bu öykünün “Gül”ü sensin. Sen yoksan gülistana ne hacet? Solsun hepsi. Gül yoksa hepsi toprak olsun.
yuregıne saglık

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
Çok güzel payLaşmışsın canım yüregine saglık:alkis:

Üst Alt