Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Yanlış duymadınız. Cildinizin siz tarafından gerçek bir sevgiye ihtiyacı var. Peki bu sevgiyi ona nasıl göstereceksiniz? Gece bakım rutinlerinin olmazsa olmazı kan dolaşımını hızlandırarak cildi yenilenmeye hazırlamaktır. Bunu da parmaklarınız yardımıyla cildinizi severek yapabilirsiniz. Ufak hareketlerle yüzünüze düzenli olarak masaj yapın. Böylece cildiniz gece bakım rutininizin diğer adımları için hazır hale gelecek. Kullanacağınız ürünlerin etkisini daha çabuk ve başarılı bir şekilde göstermesini sağlayacak. Ayrıca yenilenen cilt hücreleri daha dinç bir görünüme ulaşmanıza da yardım edecek.

skin GIF

#SudoSu

Buda'mı Gol' Değil

Aldığı Beğeniler
3,492
Takım
Galatasaray
Uyurken bile pozitif kalabilen bir insan :D
:alkis:
Şaka değil vallah.. kendimi severkende yakaladım haha ya benim ten derim çok hassas dokununca mayhoşlaşıyorum :D ama uyurken o okşama kafası nasıl bilemem kolum diğer kolumu seviyo la haha gerçi doktorlar hassas sinir uçların var kan dolaşımı fena hacı gibi şeyler diyordu jflfjflkk hani saçınla biri oynarda kendinden geçersin ya tenimde öyle haha

Üst Alt