ya bi dur millet gelsin büyük gelmeden baslanmaz bikerem:D
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #251 ya bi dur millet gelsin büyük gelmeden baslanmaz bikerem
hazan mevsimi İdi Amin Dada Üyelik Tarihi 6 Eki 2009 Mesajlar 3,271 Aldığı Beğeniler 20 Konum Baş Kurdistan Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #252 Ben anlamaz Annem derki " yemek bulursan bekletme hemen ye dayak görürsen hemencik kaç " ben acaib büyük sözü dinlerim
Ben anlamaz Annem derki " yemek bulursan bekletme hemen ye dayak görürsen hemencik kaç " ben acaib büyük sözü dinlerim
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #253 ttabbi tabiiii:tatil: yemek buldun mu ye dayak buldun mu kaç iyiymiss oohh ohh isine gelince mübarek kuzu gibi oluyon neyse hadi ye barim acidim
ttabbi tabiiii:tatil: yemek buldun mu ye dayak buldun mu kaç iyiymiss oohh ohh isine gelince mübarek kuzu gibi oluyon neyse hadi ye barim acidim
CiLeKTiNa YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Ara 2009 Mesajlar 1,686 Aldığı Beğeniler 8 Takım Diğer 17 Şub 2010 #254 afiyet şeker osun canlarım dua edin yeter bana
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #255 Allah razi hosnut olsun hanen bereketli olsun yüzünden güülückler eksik olmasinn
hazan mevsimi İdi Amin Dada Üyelik Tarihi 6 Eki 2009 Mesajlar 3,271 Aldığı Beğeniler 20 Konum Baş Kurdistan Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #256 Amin amin Allahım bu yemeğin sahibi ve yiyenleri mağfiret buyur ikramda bulunan kardeşimize bolluk berek versin
Amin amin Allahım bu yemeğin sahibi ve yiyenleri mağfiret buyur ikramda bulunan kardeşimize bolluk berek versin
CiLeKTiNa YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Ara 2009 Mesajlar 1,686 Aldığı Beğeniler 8 Takım Diğer 17 Şub 2010 #257 amiin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah ama benim canım çok sıkkın dilsitan bacı dün kardeşimle kavga ettik çok üzgünüm çok hemde sebep ney biliyormusun?? evdeki bilgisayar _______ amin hazan kardeşim Allah razı olsun
amiin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah ama benim canım çok sıkkın dilsitan bacı dün kardeşimle kavga ettik çok üzgünüm çok hemde sebep ney biliyormusun?? evdeki bilgisayar _______ amin hazan kardeşim Allah razı olsun
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #258 hmm kardesin kac yasinda pc basina o degilde sen gectigin icinmi kavga ettiniz sen basinda olunca neler yapioyrsun o basina gecince neler yapiyor...
hmm kardesin kac yasinda pc basina o degilde sen gectigin icinmi kavga ettiniz sen basinda olunca neler yapioyrsun o basina gecince neler yapiyor...
hazan mevsimi İdi Amin Dada Üyelik Tarihi 6 Eki 2009 Mesajlar 3,271 Aldığı Beğeniler 20 Konum Baş Kurdistan Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #259 CiLeKTiNa' Alıntı: amiin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah ama benim canım çok sıkkın dilsitan bacı dün kardeşimle kavga ettik çok üzgünüm çok hemde sebep ney biliyormusun?? evdeki bilgisayar Genişletmek için tıkla ... Bak buna çok üzüldük işte Eminim kardeşinde çok üzgün hadi git sarıl ona eminim oda bunu yapmak istiyordur
CiLeKTiNa' Alıntı: amiin canım Allah razı olsun cümlemizin inşallah ama benim canım çok sıkkın dilsitan bacı dün kardeşimle kavga ettik çok üzgünüm çok hemde sebep ney biliyormusun?? evdeki bilgisayar Genişletmek için tıkla ... Bak buna çok üzüldük işte Eminim kardeşinde çok üzgün hadi git sarıl ona eminim oda bunu yapmak istiyordur
CiLeKTiNa YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Ara 2009 Mesajlar 1,686 Aldığı Beğeniler 8 Takım Diğer 17 Şub 2010 #260 kardeşim 15 yaşında lise 1 de o hep metin2 oynuyor annemle anlaştığı halde okul zamanıda tatildede bakıyor bende biraz forum birazda AÖF derslerine bakıyordum akşamda bi cd vardı onu dinliycektik annemle kızdım kalkmak istemediği için bütün kabloları çıkardım kasa boşta şimdi ama kalbim kırıldı doğrusu harddisk onundu çıkardı içinden
kardeşim 15 yaşında lise 1 de o hep metin2 oynuyor annemle anlaştığı halde okul zamanıda tatildede bakıyor bende biraz forum birazda AÖF derslerine bakıyordum akşamda bi cd vardı onu dinliycektik annemle kızdım kalkmak istemediği için bütün kabloları çıkardım kasa boşta şimdi ama kalbim kırıldı doğrusu harddisk onundu çıkardı içinden