Öyle deme ben faniyim Allaha dayanırsan bişecik olmaz
hazan mevsimi İdi Amin Dada Üyelik Tarihi 6 Eki 2009 Mesajlar 3,271 Aldığı Beğeniler 20 Konum Baş Kurdistan Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #291 Öyle deme ben faniyim Allaha dayanırsan bişecik olmaz
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #292 ona amenna kardescim:gul:
CiLeKTiNa YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Ara 2009 Mesajlar 1,686 Aldığı Beğeniler 8 Takım Diğer 17 Şub 2010 #293 dilsitan sen mutfakta servisten önce ye ve menajerol hayırlı akşamlar hee bu arada kardeşim barış çübüğü uzattı tlf etti bana mutluyum mutlusun mutlu hepimiz mutluyuz heyooo
dilsitan sen mutfakta servisten önce ye ve menajerol hayırlı akşamlar hee bu arada kardeşim barış çübüğü uzattı tlf etti bana mutluyum mutlusun mutlu hepimiz mutluyuz heyooo
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #294 ley:ley: gözümüz aydin evet ii fikir bencede
hazan mevsimi İdi Amin Dada Üyelik Tarihi 6 Eki 2009 Mesajlar 3,271 Aldığı Beğeniler 20 Konum Baş Kurdistan Takım Galatasaray 17 Şub 2010 #295 çooook sevindiiiikkk bizde tüttürebilirmiyiz barış çubuğundan
Arzuhalim BendeYar Üyelik Tarihi 8 Şub 2010 Mesajlar 699 Aldığı Beğeniler 6 Konum Türkiye Takım Fenerbahçe 17 Şub 2010 #296 Sevgili Kardeşler Geceniz Nurlu Ve BEREKETLİ Olsun Rabbim kardeşliginizi daim eylesin... Dualarınız Hak Katında Kabul OLSUN... Nasılsınız Allah aşkıyla Yanan Allah aşkıyla Yandıgım İçin sevdigim Kardeşlerim.... Ablalarım abilerim... Gözünüzün yagında Biftek Kızarttıgımın Forumda epey koyulaşmıs sohbet
Sevgili Kardeşler Geceniz Nurlu Ve BEREKETLİ Olsun Rabbim kardeşliginizi daim eylesin... Dualarınız Hak Katında Kabul OLSUN... Nasılsınız Allah aşkıyla Yanan Allah aşkıyla Yandıgım İçin sevdigim Kardeşlerim.... Ablalarım abilerim... Gözünüzün yagında Biftek Kızarttıgımın Forumda epey koyulaşmıs sohbet
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 18 Şub 2010 #297 amin o güzel dualari bugün sabahci ben olduguicin beb baslayim gününüz aydin olsun ici hhayir bereket dolsun -Rabbim hayirla isler yapmamiza vesile olacaklarla, güzelliklerle karsilastirsin... buyrun kahvaltiya
amin o güzel dualari bugün sabahci ben olduguicin beb baslayim gününüz aydin olsun ici hhayir bereket dolsun -Rabbim hayirla isler yapmamiza vesile olacaklarla, güzelliklerle karsilastirsin... buyrun kahvaltiya
CiLeKTiNa YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Ara 2009 Mesajlar 1,686 Aldığı Beğeniler 8 Takım Diğer 18 Şub 2010 #298 Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah hazan evet barış çubuğu sizede var hepimiz tüttürelim barıştık dilsitanın dediği gibi cips ve çikolata aldım afiyetle yedik çayımızı içtik pc olmayınca yanımızda oturdu hep oo kahvaltıda hazırlamış küçüklerim eferim hep böyle çalışkan göreyim sizi dualarımızı almııışşşş ve kahvaltımız hazır bulayı uyandığımda
Allah razı olsun dualarımız kabul olsun inşallah hazan evet barış çubuğu sizede var hepimiz tüttürelim barıştık dilsitanın dediği gibi cips ve çikolata aldım afiyetle yedik çayımızı içtik pc olmayınca yanımızda oturdu hep oo kahvaltıda hazırlamış küçüklerim eferim hep böyle çalışkan göreyim sizi dualarımızı almııışşşş ve kahvaltımız hazır bulayı uyandığımda
dilsitan Ya HaY Üyelik Tarihi 24 Ağu 2009 Mesajlar 14,031 Aldığı Beğeniler 9,655 Takım Galatasaray 18 Şub 2010 #299 sevindim kardesim hani bize cikololataaaa kahvalti icinde afiyet olsun
CiLeKTiNa YD Üyesi Üyelik Tarihi 7 Ara 2009 Mesajlar 1,686 Aldığı Beğeniler 8 Takım Diğer 18 Şub 2010 #300 al bakalım fikir annesi akşamki bunun fındıklısıydı mahrum bırakmıyım