Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
104894.jpg

Uluslararası değerlendirmeler sonrası Türkiye'nin en zengin kulubü belli oldu. Sıralamayı son transferler ve EURO 2008 performansları belirledi ....

Uluslararası değerlendirmelerde 15 milyon euroluk bedelle Arda, 14 milyon euroya mal olan Fenerbahçeli Guiza ve Alex’i geride bıraktı. Meira 10 milyon euro ile 4. sırada yer aldı

Galatasaray, Türkiye’nin en pahalı takımı oldu

Güiza, Emre Belözoğlu, Burak Yılmaz ve geri dönen Tümer Metin, Fenerbahçe’nin değerini ancak 25 milyon euro arttırabildi. Kadrodaki futbolcuların da prim yapmalarına rağmen Sarı-Lacivertliler’in 111.5 milyon euroluk piyasa değeri, Galatasaray’ı geride bırakmaya yetmedi.

Euro 2008’de değerlerini katlayan Arda Turan ve Servet Çetin gibi yıldızlarına ek olarak yaptığı üç transfer Meira, Kewell ve Sanctis ile 112.4 milyon euroya çıktı. Galatasaray’ın toplam maliyette kadrosu ve transferleriyle övünen Fenerbahçe’ye fark atmasını sarı-kırmızılı taraftarlar transfermarkt.de sitesinde gururla takip ettiler. Arda’nın bireysel olarak değeri 15 milyon euro. Guiza ve Emre’nin ise 14’er milyon euro.

haber7​

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
ya çok şükür sonunda gecebildiler bir konuda fenerbahçeyii :)

Uhuda_Sevdalı

....Sonun Başlangıcı....

Aldığı Beğeniler
21
Takım
Galatasaray
gs her konuda febe yi geçiyo ama febeliler gururlarına yediremedikleri için "sonunda geçebildiniz " diyolar
halbuki febe gs ye yetişmek için okadar uğraşıyo ki bu uğurda 25 veya 26 senedir tr kupasını alamadı (kusura bakmayın tam tarih aklıma gelmedi bi türlü :D )

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Aslında benim bu konuya çooook söyleyeceğim şey varda neyseh:) ben bir iki tanesini söyleyim.

Birincisi bir meşhur bir ata sözü vrdır malumunuz üzre"Bir türk dünyaya bedeldir" diye bende diyorum ki hem

maddi hem manevi olmak üzere bir Fenerli bütün Gs ye bedeldir.

Gelelim maddi konulara lütfen iki takım futbolcularının listesini karşılıklı asalım şuraya.

Taraflı tarafsız herkes karar versin kim ucuz kim pahalı kim kaliteli.

Futbolcu alırken Gs dolandırıldıysa biz ne yapalım:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha
:

yasemin71

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Fenerbahçe
Aslında benim bu konuya çooook söyleyeceğim şey varda neyseh:) ben bir iki tanesini söyleyim.

Birincisi bir meşhur bir ata sözü vrdır malumunuz üzre"Bir türk dünyaya bedeldir" diye bende diyorum ki hem

maddi hem manevi olmak üzere bir Fenerli bütün Gs ye bedeldir.

Gelelim maddi konulara lütfen iki takım futbolcularının listesini karşılıklı asalım şuraya.

Taraflı tarafsız herkes karar versin kim ucuz kim pahalı kim kaliteli.

Futbolcu alırken Gs dolandırıldıysa biz ne yapalım:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
:helal: :alkis:

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
fb liler yine kıskançlık krizine girmiş. Yaww istatistikler öyle söylüyo. Onu bari yalancı çıkarmaya çalışmayın çamura yatmayın her zaman ki gibi :D

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
fb liler yine kıskançlık krizine girmiş. Yaww istatistikler öyle söylüyo. Onu bari yalancı çıkarmaya çalışmayın çamura yatmayın her zaman ki gibi :D

her zamanki halleri işte ne yaparsın... :):)

Üst Alt