Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Arkadaşlar bu sitede resim yapıyorsunuz..1.resimi yapınca 2.bölüme geçin..oradan da kalan kısmını yapın..3.bölüme geçin vs vs..amaç bir bütün resimi kesik kesik yapıp bunu sürekli hale getirip film haline getirmek..örneklere bakarsanız çok hoş çalışmalarda mevcut..
Yaptıklarınızı sonra bunu cizgi film gibi hareketli hale getirip izleyebiliyor ve arkadaşlarınıza gönderebiliyorsunuz..zeyno kardeşimiz gibi resimde usta olan birisi olsaydım..yaptıklarımı sizlerle paylaşırdım..ama şu an için başarılı değilim..

TIKLA

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
ya exelance çizdim ben bi resim ama nereye gönderiliyor bu yanlis bişi yapmıyalım sonra
nasıl eklniyor siteye ?

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Tebessüm kardeşim...

öncelikle yapılan sayfa sayısı en az 5 olmalı ki galeri bölümüne gönderebilesiniz..ben sizin için aceleden sitemizin adını yazarak bir deneme yaptım..pek güzel değil ama idare edin..resim konusunda uzaman arkadaşlar eminim güzel eserler meydana getirebilirler..

tıkla

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
tesekurler.... hep ogrenmek istemisimdir..
su cizgi filimleri nasil yaparlar die..:):)

paylasimin icin saoalsin ..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
AZ SEYERTTİM ÇOK GÜZEL ÇALIŞMALAR YAPABİLENE GÜZEL BİR EYLENCE

ELİNE SAĞLIK KARDEŞİM

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
arkadaşlar zeyno kardeşimizin yapmış olduğu çalışmaları galeri bölümünde görünce sevindim..buraya yerleştiriyorum..kendileri bunu yapamadılar sanırım..izinsiz alıyorum zeyno kardeş ..kusura bakma..

1.BUYRUN

2.BUYRUN

3.BUYRUN

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
zeyno içindeki cevher bir harika,ama sağolsun exelance hocamızda öyle programlar buluyor ki,yetenek geliştirmeye birebir,yeteneği olanlar deneyin, test edin,yayınlayın..... :p

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Evet çok güzeldi...

Sağ olun..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
bu son hazırladığım cizgi filmi beğenecekmisiniz bilemiyorum..resimden fazla anlamam ama bu site beni baya bağladı buraya..

BUYRUN

Üst Alt