Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Çocukluğum Saklanmış Bir Yerlere...!

1.2.3.....98.99.100
önüm arkam sağım solum sobe..
saklanmayan ebe...
Bir saklambaç oyunu gibiydi hayat.. çocukluğumuz ve biz.. neler sığdırmıştık içine neler.. bizim çocukluğumuzda saklambaç vardı.. sokaklarda futbol oynanırdı.. Taştandı kalelerimiz.. ve gol yediğimizde taş üstü (direk üstü) diye golleri saydırmamaya çalışmaktı bahanemiz.. yakan top.. ebelemece.. kemer saklamaca... daha ne oyunlarımız vardı bizim... hepsi içimde bir yerlerde saklı ne hatıralar... ne izler bıraktı bana çocukluğum.. şimdi bugüne bakıyorumda hiç birisi kalmamış çocukluğumuzdan ve çocukluğumuzun geçtiği günlerden geriye.. Ne eski dostlar kalmışlar ortada.. ne de bizim zamanımızda yaşadığımız dostluklar.. Şimdiki çocuklar eski oyunları çoktan unutmuşlar.. onlarsız dostluk mu olur.. tabiki dostluklarda kaybolmuşlar.. İnternet çıktı çocukluk bozuldumu ne.. Yoksa banamı öyle geliyor.. yoksa hayat böylemiydi... Biz çocukluğumuzda özgürce sokaklarda oynayabilirdik.. Şimdiki çocukları sokağı çıkarmaya korkuyorlar ebeveynleri.. bizim çocukluğumuzda sokaklarda top oynardık.. oyunlar oynardık.. şimdi arabalar müsade etmiyorlar çocuklara.. o zamanlar arabama top geldi diye çocuklara kızılmazdı.. Çocuktur ne yapsa yeridir derdi insanlar.. Bu kadar mı anlayışsız olmutuk biz.. Çocuklar sokaklarda arabalara top atarım diye oynamaya korkarlar.. Anlayacağınız herşeyimizi kaybettiğimiz gibi çocukluklarımızıda kaybettirdiler bizlere.. sokaklarda oynadığımız oyunlardan.. arkadaşlıklarımıza.. sevdalarımızdan dostluklarımıza...

1.2.3.4....98.99.100
önüm arkam sağım solum sobe
çocukluğum saklanmış bir yerlere
bulursam onu ebe...

(Hayatımın bir köşesinden)

(alıntı)​

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cok güzel bir paylasimdi Melek kardesim emegine yüregine saglik
Allah(c.c)razi olsun herdaim
Selam ve Dua ile......

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
Bian çoçukluğumu özledim öyle güzel bir çocukluk dönemi yaşadı(m)k ki şimdi çocukların haline şaşırıyorum...
Ben eve girdiğimi hatırlamıyorum elime ekmeği alır dışarda yerdik geç vakitlere kadar oyunlar oynardık ezan okununca annelerimiz seslenirlerdi biz yinede oyuna doymaz eve gitmemek için itiraz ederdik...çilek,erik,elma armut meyve toplamak için dağ bayır gezerdik bahce sahipleri zehirli deyip bizi kandırslarda aldırmazdık...
selam olsun o günlere..tertemiz dolu dolu gecen çocuklğuma.......
teşekkürler paylaşım için...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
valla öyle özlenen bir çocukluğum olmadı hiç...:(
bu özlemi yaşamakda güzeldir...
güzel paylaşımdı emeğine sağlık Melek kardeşim...

rabıa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Takım
Fenerbahçe
bende özlemisimdir cocuklugumu hemde coook kere

Loya

O Eskidendi.....

Aldığı Beğeniler
17
Takım
Trabzonspor
valla öyle özlenen bir çocukluğum olmadı hiç...:(
bu özlemi yaşamakda güzeldir...
güzel paylaşımdı emeğine sağlık Melek kardeşim...

Sende yaşanmamışlığın mükafatını alacaksın inşl..;)

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Yüreğine sağlık melek ben çok özledim açıkcası eski çocukluğu ve çocukları...

Üst Alt