Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

zekaikc

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Beşiktaş
mostar-97.jpg

Mostar dergisi 97. sayısında kitap okuma konusunu ele aldı:”Çok Kitap Okumayın!”

Ülkemizde ve dünyada her gün binlerce çeşit kitap yayımlanırken, “Kısa olan insan ömründe ne kadar çok kitap okuyabiliriz ki?” telaşına düşmeden ve kemmiyet meselesine kapılmadan işin keyfiyet bölümüne eğilen Mostar’ın, kapak yazısını Mehmet Raşit Küçükkürtül yazdı: “Çok Kitap Okumayın!”

Ömer Kadıoğlu, Sinan Köseoğlu ile “X-Y-Z Nesli” üzerine bir söyleşi yaptı. Necmettin S. Şahin Hollywood sinemasını irdeledi. Emre Baştuğ Şubat sayısında yer alan “Bosna’dan Mülteci Kamplarına” başlıklı araştırma röportaj yazısının ikinci bölümüyle, Mümin Munis“Çanakkale’nin Sultanı”, Muhsin Türkoğlu “Malcolm X”, Sulhi Ceylan “Dokunma Yanarsın”, Murat Aydoğdu “Osmanlı Nasıl Durduruldu?”, Bahaddin Durak “Check-Up Sihirli Değnek Değil”, Argun Cevher “Ev Kiralama, Ev Sahibi Tavla!” yazılarıyla dergide.

Derginin en önemli bölümü olan “Tezgâh” ise Mostar okuyucularıyla bir köprü kurmak için okuyucuları kendi yazı, eleştiri, e-mektup, tavsiye ve paylaşımlarıyla dergi mutfağına davet etmeye devam ettiği bir bölüm.

Gündelik hayatın, sosyal konuların, genel kültürün ve mizahın geniş yer tuttuğu yazılar da zevkle okuyacağınız bir bölüm oluşturuyor. Bu yazıların dışında “Gençliğin Gündemi”, “Fotoğrafa Giriş”, “Kitap”, “Külliyat”, “Öğrenci Günlüğü”, “Bilişim”, “Şifahâne”, “Rahle”, “Kırkambar”, “Çizgili Düşler” ve “Zaman Zaman İçinde” bölümleri de yine ilgi çekiyor.

kaynak

www.edebifikir.com

Vahy16

Öğrenci

Aldığı Beğeniler
73
Kuranı Kerim Yüce Kitabımızda ki İlk Emir İnsanlara İlk Emir Efendimize inen İlk Vahiy

Oku

Nasıl olcak peki bu iş:)

fadikhatun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,870
Takım
Beşiktaş
:besmele:ALLAHU TEALA ilk ayeti kerimesinde oku diyor
ama TAHA süresi 113 ayeti kerimesi CEBRAİL A.S. İN PEYGAMBER EFENDİMİZE ECELE ETME ÖNCE DİNLE SONRA DEKİ *RABBİ ZİDNİ ILME *ya Rabbi bana hayırlı ilim ver
okuduklarımızı acele etmeden okumamızı anlayarak öğrenmemizi anlatmakta
BEN SİZLER KADAR ALİM DEĞİLİM BENİM İÇİN TEK OKUNACAK KİTAP KURAN VE RESULULLAH .S.A.V.SAHABELERİN HAYATI ZETAN ANLAMAK İÇİN ÇABA SARFEDERSEK ÇOK KİTAP DEĞİL BU KADARI BANA YETİYOR
ALLAHU TEALAYA EMANET OLUN :esselam:

seylan_54

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,393
İlgili yazı okununca başlık güzel bir şekilde açıklanmış.

Önemli bir konuya dikkat çekmek için atılan çarpıcı bir başlık.

Bilgilendirme için teşekkürler.

Allah razı olsun..

uhibbu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
39,770
Takım
Galatasaray
ters bir milletiz işte
okuma !
deyince okuruz ;)

teşekkürler :ok: