Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : Esra
Bugün toplantimizi yaptik ve sonuc cok güzel bir sekilde oldu. Bu agir yükü aldigi icin Onur kardesimize cani gönülden tesekkür ediyorum. Rabbim kimseye bu dirlik ve düzeni bozma firsati vermesin. Sitemizi onur kardesimiz yeni servere tasiyacak insAllah ve bundan böyle tadsiz olaylar yasanmayacak. Yasanacak olursa dahi simdi oldugu gibi yine hep birlik olursaniz kimse bu düzene dur diyemez. Hayirli olsun Onur.

sevgili habibem bugün senin için çok önemli olan bir görevi ve sorumlulu atlattın ve gönül rahatlığıyla siteyi onur kardeşimize devrettin ..hepimiz hakkında hayırlı uğurlu mubarek olsun

en azından sırtından yükün biri kalkmış oldu sende daha rahat bir nefes aldın hepte al inşallah ...ama senden ricamız sende bizi asla bırakma hatta seni hergün hem yayinda hemde sitemizin forumunda görmek istiyoruz ...sevgi ve muhabbetle kal...

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von fzehra
ORiJiNAL YAZARI : Esra
Bugün toplantimizi yaptik ve sonuc cok güzel bir sekilde oldu. Bu agir yükü aldigi icin Onur kardesimize cani gönülden tesekkür ediyorum. Rabbim kimseye bu dirlik ve düzeni bozma firsati vermesin. Sitemizi onur kardesimiz yeni servere tasiyacak insAllah ve bundan böyle tadsiz olaylar yasanmayacak. Yasanacak olursa dahi simdi oldugu gibi yine hep birlik olursaniz kimse bu düzene dur diyemez. Hayirli olsun Onur.

sevgili habibem bugün senin için çok önemli olan bir görevi ve sorumlulu atlattın ve gönül rahatlığıyla siteyi onur kardeşimize devrettin ..hepimiz hakkında hayırlı uğurlu mubarek olsun

en azından sırtından yükün biri kalkmış oldu sende daha rahat bir nefes aldın hepte al inşAllah ...ama senden ricamız sende bizi asla bırakma hatta seni hergün hem yayinda hemde sitemizin forumunda görmek istiyoruz ...sevgi ve muhabbetle kal...

bir sartla kalacagim aranizda bunu onurada yazdim..
Beni yönetime almamak sarti ile ;)
her yönetime girdigimde sorunlari gördügümde kafami takmak istemiyorum

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Onurcum Rabbim senden ebeden razi olsun...

Rabbim utandirmasin insa'Allah...her konuda yanindayim ins. suphen olmasin Kardesim....

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Teşekkürler abi..Zaten kendi başıma bu kadar işin altından kalkamam..Allah razı olsun..

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Evet YenidenDogus.Net ELe eLe vererek bunuda atLatti.. insaALLAH bizi koLay koLay bir$eyin yikamayacagini anLamaya ba$Ladik..

Onur karde$im geLeLim sana.. AkiL Ya$ta degiL ba$tadir.. Sana bu sözü cok yaki$tiriyorum karde$im.. ALLAH cc Razi oLsun senden, destekLerini esirgemedigin icin.. Yükü aLdin, ta$iyacagindan eminim..
Yüce MevLam her$eyi gönLüne göre versin..

Ben Kendim Adina herkeze tek tek te$ekkür ediyorum sitemize oLan desteginizden doLayi.. unutmayinki Sitemizi ayakta tutan hepimiz´iz..

Yönetimede Ayrica te$ekkür ediyorum.. Bunu fazLasiyLa hak ettikLerini dü$ünüyorum...

HakLarinizi heLaL eyLeyin insaALLAH...

sbetül

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN İNŞALLAH.RABBİM YARDIMCINIZ OLSUN.UTANDIRMASIN.

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
esra ablam sen olmazsa olmazsın...sıtemızın vazgecılmezı olarak aramızda gormek en buyuk ıstegımız... ;)

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von MeLeK
esra ablam sen olmazsa olmazsın...sıtemızın vazgecılmezı olarak aramızda gormek en buyuk ıstegımız... ;)

Ben hep buradayim canim
bende sizlerden vaz gecemem ;)

Üst Alt