Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu’nun, ilköğretim okullarında her sabah okunan ve “Ne mutlu Türküm Diyene” sözüyle biten Öğrenci Andı’nın kaldırılmasını tartışmaya açmasına eğitimciler yanıt verdi

Eğitim-Sen Genel Başkanı Zübeyde Kılıç, “Çocukların her gün aynı ifadeleri tekrar etmesi doğru değil. Bir süre sonra bu ifadeler sıradanlaşıyor. Bazen bu değerlere karşı tepki oluşuyor. Son dönemlerde Kürt meselesi gündemde. Açılımlar tartışılıyor. Bir Kürt çocuğunun ‘Ne mutlu Türküm Diyene’ kavramını tekrar etmesinin psikolojik etkisi nasıl olur? Buna bakılmalı. Çocuklar, ‘Ne mutlu Türküm Diyene’ diyerek mutlu olmuyor. Ekonomik sosyal açıdan ortam yaratılırsa çocuk mutlu olacak” dedi.
Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ise “Andımızı değiştirmeye kimsenin gücü yetmez” diyerek şöyle devam etti: “Andı kaldırmak istemek, Anadolu insanından rahatsız olmak demektir. Neyi tartışacağız? PKK rahatsız diye mi tartışacağız? Niye tartışalım? Bundan kim rahatsız? Bölücüler. Sayın Çubukçu, çiçeği burnunda bir bakan. Kendisi bu durumu düzeltmelidir.”
Eğitim Bir-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu da,şunları söyledi: “Eğitimin köklü sorunları varken olayın Andımız’a indirgenmesini doğru bulmuyorum. 14 milyon öğrenciyi, 800 bin eğitim çalışanını ilgilendiren eğitim sorunları var. Bunu tartışmak, eğitimin baş tarafını ele almadan ortadan cımbızla konu çekmek olur.”
MİLLİYET

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Bence bakan kaldırmak doğrusu yapmış

Bu söz insanları kutuplaşmaya itiyor

Herkez hangi millet olduğunu söyleyebilmeli

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Bencede kaldırılması iyi olmuş
ve eminim eğitim sistemimizin daha büyük sorunları var bu gibi sorunlarla uğraşılması yerine büyük konular ele alınmalı

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Bencede kaldırılması iyi olmuş
ve eminim eğitim sistemimizin daha büyük sorunları var bu gibi sorunlarla uğraşılması yerine büyük konular ele alınmalı

eğitimin büyük sorunları var ve kimsenin umurun da değil insan en değerli olması gerekirken ne veli nazarında ne de kurumlar nazarın da kıymeti kalmamış sal sokağa kim ayakta kalabidi ise...

[KaYRa]

İslam Güzel Ahlaktır...

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
eğitimin büyük sorunları var ve kimsenin umurun da değil insan en değerli olması gerekirken ne veli nazarında ne de kurumlar nazarın da kıymeti kalmamış sal sokağa kim ayakta kalabidi ise...

Maalesef günümüzde öyle bizimde üzerimize düşen görevleri hakkıyla yapmamız gerekiyor her işte olduğu gibi bu işte de.
Rabbim çocuklarımıza imanlı eğitimciler nasip etsin inşALLAH...

Davam

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Takım
Galatasaray
Maalesef günümüzde öyle bizimde üzerimize düşen görevleri hakkıyla yapmamız gerekiyor her işte olduğu gibi bu işte de.
Rabbim çocuklarımıza imanlı eğitimciler nasip etsin inşALLAH...

inşallah maalesef üzlüyorum

Üst Alt