Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

huzurumsun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
kıskanıyorum seninle olanları, o mübaret yüzüne bakanları, o canım havayı soluyanları hasretim sana, muhtacım ....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Muhtacım...ama sen yoksun,muhtacım tek sözüne,muhtacım ellerine, büyüyemedim ve büyütemedin beni senle...

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
( Senle ) Olmak istiyorum herhan.senle ağlamak senle gülmek Senle Secdede Rabbime gözyaşları ile dua edebilmek ve seninle Ölebilmek o güzel kelime ile Lailahe İllallah, Lailahe İllallah.

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı PasHa
( Senle ) Olmak istiyorum herhan.senle ağlamak senle gülmek Senle Secdede Rabbime gözyaşları ile dua edebilmek ve seninle Ölebilmek o güzel kelime ile Lailahe İllallah, Lailahe İllallah.

Lailahe illah diyerek son nefesimi vererek,son kez sana sesleniyorum....

PasHa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
sesleniyorum Sevdigim sana Gözümün Nuru Nerdesin Gel artık gel Göz pınarlarım aglamaktan kurudu..Gökyüzündeki uçan kuşlarla sana selam gönderiyorumm..
Seni Allah Rızası için Seviyorumm Bi Çarem...!

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
Orjinal Yazarı PasHa
sesleniyorum Sevdigim sana Gözümün Nuru Nerdesin Gel artık gel Göz pınarlarım aglamaktan kurudu..Gökyüzündeki uçan kuşlarla sana selam gönderiyorumm..
Seni Allah Rızası için Seviyorumm Bi Çarem...!

sen beni böyle tek bi basima, yapayanliz birakip gidecek kadar...

Üst Alt