Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK
1nsALLAH ben ogernc1ler1ne 1ng1lz1cey1 coook sevd1ren b1r1 olurummm
pes etmek yok dab1
olmazsa ben s1ze ders ver1r1m :D

walla süper fikir senin bize ders vermen :D

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
zaten 1nan1nk11 her ders ogretmn1n sevd1rmes1yle daha zevkl1 hala gel1yor ...ben1m 1ng1lzce secmemde b1 1ng1lzce ortmen1 olan ab1m ve b1rde haz1rl1k ortmenler1m1n etk1s1 acca1p cok
ve dab111 matemat1ktyen nefret eder1mmm l1se 1 dek1 ortmen1m saolsuuunnn
ve bennn ogrenc1ler1me 1ng1lzcey1 coookkk sevd1rmeye kararl1y1m
buhunlerde ab1mdey1m.ve 2 gun once ders1ne goturdu acca1p eglend1mm beraber s1led1k
4 y1ll1k ortmen ama masalllah 1deal1st ve 11 b1r ortmen

han1 s1ze anlatcamm yaaa
sevd1rerek 1nsalalh :D :D

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
ORiJiNAL YAZARI : kerems
Yaw mecbur kaldık yoksa ne işim olur imgilizce ile hani tercumanlar götüreceğine parayı direk ben gireyim olaya dedim ama acaba yanlışmı ettik =)
Benim hiç ingilizceden anlamamam normal ama işin kötü yanı Örtmen de türkçeden hiç anlamıyo inşALLAH o türkçeyi öğrenmeye karar vermeden ben ingilizceyi sökerim.
Yok yok pes etmek yok bir gün bülbül gibi şakıyacam bu dili ingilizmiş amerikalıymış vız gelecek :D

Abi gitdiğin kursun adını öğrenebilirmiyim yada web adresi varsa alabilirmiyim..Benim 1. kurum bitdi sayılır ikinci kuru Yabancı öğretmenler eşliğinde öğrenmek istiyorum da ..

Thanks Melek teacher :D

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
ORiJiNAL YAZARI : eslem
ORiJiNAL YAZARI : kerems
Yaw mecbur kaldık yoksa ne işim olur imgilizce ile hani tercumanlar götüreceğine parayı direk ben gireyim olaya dedim ama acaba yanlışmı ettik =)
Benim hiç ingilizceden anlamamam normal ama işin kötü yanı Örtmen de türkçeden hiç anlamıyo inşALLAH o türkçeyi öğrenmeye karar vermeden ben ingilizceyi sökerim.
Yok yok pes etmek yok bir gün bülbül gibi şakıyacam bu dili ingilizmiş amerikalıymış vız gelecek :D

Abi gitdiğin kursun adını öğrenebilirmiyim yada web adresi varsa alabilirmiyim..Benim 1. kurum bitdi sayılır ikinci kuru Yabancı öğretmenler eşliğinde öğrenmek istiyorum da ..

Thanks Melek teacher :D

Taksimde İNTERLANG diye bir kurs Gökdilin sahiplerininmiş..

http://www.interlang.com.tr/ adresi bu

Benimde Beginner bitti hayırlısı ile bu hafta Elementary başlıyor...

Kime sorduysam Yabancı hocalar daha iyi ve sizin için daha faydalı dediler bakalım öyle olur inş.

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
oo ben sizi geçmişim benim elmentary bitdi :D

Evet yabancı hoca çok daha iyi çünkü hocaya birşey söyliyceksen yabancı konuşmak zorundasın ama turk oldumu nasılsa beni anlıyor dersin ..daha sonra benim gibi anlarsın, ama Cümle kurmakda zorlanırsın benim problemim bu işde ..

Yanlız Taksim bana uzak ben en iyisimi Kadıköydeki kursları araştırayım ..sağolasınız ..

konyali-kiz

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
8
oo thanks for all the things but i hate english :D
i have very big problems sometimes in english grammer
my english is very bad i have 1 point at school :D

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
BU BİLGİLER BENİM İÇİN ŞU ARALAR ÇOK GEREKLİYDİ.TEŞEKKÜRLER.
ALLAH İZİN VERİRSE YAKINDA YURT DIŞINA GİDECEM,BİLGİLERİMİ TAZELEMİŞ OLDUM. :)

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
AA NE GUSEL PERICIMMM INSALLAH ISINE YARAMISTR BENIDE YANINDA GOTURSENE:)
BU ARADA KONYALI CANIMM BEN SANA YARDIMCI OLURUM DMEISTIM HAYTRLIYORMUSUN :DHERZAMAN YARDIMA HAZZIRIMMM

VE EVET COK HAKLISINIZ YABANCI HOCALARLA OZELLIKLE ILETISIM KURMAYA CALISIN HEM DAHA SEMPAATIK OLUYORLAR HEMDE VERIMLI OLUYOR

INGILZCEDEN NEFRET ETMEYELIM BEN ACCAIP SEFIOMMMM :)

Üst Alt