Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Hayatta her insanın tutunacağı bir dalı vardır muhakkak her anlamda tutunulacak bir dal; bu dal bir aile bireyi, arkadaş, komşu, sevgili ya da eşi olabilir ama muhakkak ki vardır. O dal ki insana kendini güvende hissettirir. İleriye emin gözle bakmayı ve emin adımlarla ilerlemeyi destekler. Güven dir o size. Onunla korkmaz onunla ayaklar üstünde dimdik durulabilir. Korkusuzca inadına herşeyin inadına dimdik. Yoldaş tır o size.

Yolunuzda ışıktır hayatın ve gecenin karanlığına rağmen ışıktır. Zor anlarında yanında bir nefestir derdini dinleyecek sana telkinde bulunacak. İçini rahatlacak seni gülümsetecek. Mutlu anında, mutluluğunu sarılıp paylaşacak elele tutuşup neşeyle daireler çizerek hoplayıp zıplayacak bireydir. Hayatınızda sırdaştır. Herşeyinizi palaşabilecek. Yeri gelince omzuna yaslanıp çekinmeden ağlayabileceğiniz bir destektir. Yeri gelince dizlerine uzanıp saçlarının okşanıp hissettirilen bir şefkattir. karşılıksız. Karşısına geçip ürkmeden içinden geldiği gibi küfürler savurmak kendini kasmadan avaz avaz çıklık çığlığa bağırıp tartışmaktır. Nedensiz.

Ama bu dal sağlam köklere sahip olmalıdır özgürce. Ve sen ondan insafsızlık, karektersizlik, riyakarlık, ve şerefsizlik görmeden, bilmeden, çıkarsızca, karşılıksız, sade, yalın bir şekilde olmalı. İnsana kalleşlik düşünmeden. Tutunacağım son dal sensin dediğin halde seni alıp yerlere savurmayacak bir dal olmalı!...

Hayatınızda tutunacağınız dallara lütfen dikkat edin. Bu hayatta herşey hormonlaşıp sunileştiği için maalesef dallarda çürük oluyor nedense!!!...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
yüreğine sağlık..

MEVLAM bizleri ALLAH in dali olan islam ve kurana sıkı sıkı tutunanlardan etsin..

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
teşekkürler,güzel bir yazı.
ama bunun devamını merak ettim.daha doğrusu bunun hem başını hem sonunu merak ettim.
mümkünse onlarıda buraya ekleyebilirmisin rumeysa kardeşim.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Ben bu dalı ip olarakda görmek istiyorum bizler rabbimizin ipine sımsıkı sarılır isek dünyada da ahirette de en bahtiyar kişiler oluruz inşeallah.

Paylaşımın için allah razı olsun

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : keremm
teşekkürler,güzel bir yazı.
ama bunun devamını merak ettim.daha doğrusu bunun hem başını hem sonunu merak ettim.
mümkünse onlarıda buraya ekleyebilirmisin rumeysa kardeşim.

keremm kardeşim yazı alıntıdır.

tamamıda bukadardır..

zaten yazıda geyet açık son temennisi

Hayatınızda tutunacağınız dallara lütfen dikkat edin. Bu hayatta herşey hormonlaşıp sunileştiği için maalesef dallarda çürük oluyor nedense!!!...

the :]

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Allah(c.c) Teala elbette bizim gerçek sahibimizdir O'na tutunacağız....
Fakat dünya hayatında elini üzerimizde bilmemiz gereken,gerçekten bizi sevip koruyacağına inandığımız kişiler de olmalı,aksi halde insan yalnız kalır....
Yalnızlık Allah'a mahsustur bunu hepimiz biliriz....

Başta ailelerimiz olmak üzere,eş ,dost, akraba bağları da insanı ayakta tutan değerlerdir......Ama en önemlisi de hayat arkadaşlığı yapılacak insandır ki,dileyen herkese HAYIRLI CAN yoldaşınıda Rabbim hazırlıyordur inşaALLAH.....

mabed

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
20
Sagol paylaşım için...

Ezel i NuR

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
ALLAH(c.c) Teala elbette bizim gerçek sahibimizdir O'na tutunacağız....
Fakat dünya hayatında elini üzerimizde bilmemiz gereken,gerçekten bizi sevip koruyacağına inandığımız kişiler de olmalı,aksi halde insan yalnız kalır....
Yalnızlık ALLAH'a mahsustur bunu hepimiz biliriz....

Başta ailelerimiz olmak üzere,eş ,dost, akraba bağları da insanı ayakta tutan değerlerdir......Ama en önemlisi de hayat arkadaşlığı yapılacak insandır ki,dileyen herkese HAYIRLI CAN yoldaşınıda Rabbim hazırlıyordur inşaALLAH.....

Amin..

Üst Alt