Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Hz. Muhammed karikatürü krizinin baş mimarı Danimarka, edepsizlikte sınır tanımıyor. Bu kez ülkede bulunan 25 Müslüman'ın mezarına saldırıda bulunuldu..

danimarka_bayrak.jpg

Danimarka'nın küçük şehirlerinden Esbjerg'de 25 Müslüman mezarının hafta sonu yapılan saldırı sonucu tahrip olduğu bildirildi.

Cumartesi gecesi gerçekleştirildiği açıklanan çirkin saldırının hiçbir görgü tanığı olmaması dikkat çekerken, Müslüman mezarlarının parçalanmasına tepki gösteren Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "İnsanları etnik ya da dini kökenlerinden dolayı incitmeye yönelik yapılan her eylemi şiddetle kınıyorum" dedi.

Müslüman mezarlarını bu şekilde tahrip etmenin suç oluşturduğunu hatırlatan Rasmussen, emniyet yetkililerinin suçluları en kısa yakalayacağına inandığını söyledi.

Esbjerg kenti yakınlarındaki Saedding'de Müslümanlara ait mezar taşlarının kırılmak suretiyle tahrip edilmesine rağmen Hıristiyan mezarlarına dokunulmadığı bildirildi .

"Müslümanları öldürün" diyen radyo sahibine hapis

Sahibi olduğu Radyo Holger'de "Müslümanları öldürün" çağrısı yapan aşırı sağcı Kaj Vilhelmsen, Kopenhag Mahkemesi tarafından 14 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Londra'da geçtiğimiz yıl düzenlenen terör saldırılarının ardından yaptığı programında Vilhelmsen, "Müslüman" kelimesi yerine "Muhammedciler" demiş, "Terörle mücadele için Müslümanların Avrupa'dan kovulması gerekiyor. Ancak o zaman bomba eylemi yapamazlar. Aynı zamanda fanatik Muhammedcilerin ortadan kaldırılması lazım. Bunun anlamı bazılarını öldürmektir." ifadelerini kullanmıştı. Hakim Mette Bytofte, ceza gerekçesi olarak, "konuşmanın temelinde bütün Müslümanların terörist olarak gösterilmesini" yazdı. Radyo Holger'in yayın izni Kopenhag Radyo Yayın Merkez Kurulu tarafından 3 ay süreyle iptal edilmişti.

Zaman

FaniDünya

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Diyecek bir söz bulamiyorum. Bu serefsizlerin anliyacagi dilden konusmak
gerekiyor anlasilan.

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
BU PİSLİKLERDEN NE BEKELENİRKİ ZATEN OLACA BUYDU ALLAH BETERİNDEN KORUSUN

peri

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
ARTIK ÇOK OLDU BUNLAR.NE KADAR ŞEREFSİZ İNSANLAR YA.
TAHAMMÜL EDEMİYORUM BU YAPTIKLARINA.BİRİ BUNLARI DURDURSUN ARTIK.

ALLAH'DAN BULSUNLAR İNŞALLAH.BİZE YAŞATDIKLARININ BİN MİSLİNİ GÖRSÜNLER.YA BUNLARI SÖYLEMEK İSTEMEZDİM AMA.
BEN DAYANMIYORUM ARTIK.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Bunların kesinlikle planlı programlı işler olduğunu düşünüyorum.Provakatif olaylar zinciri oluşturulmaya çalışılıyor.Bir şekilde miüslümanların yıpratılması için savaş veriliyor.Bu kadar düşmeleri tabi ki doğal,çünkü inançsız insandan ne beklenir ki...

Hasbi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Özgürlükden dem vurup Şiddet eğilimi içinde olanlar...
Özgürlüğünü başkasının özgürlüğünü kısıtlamayla yaşamaya çalışanlar...

Karakterlerinin batıl olan inançlarının kötü gereklerini en güzel şekilde uygulayanlar...

hiç insanlıkdan ders almazlarmı...Osmanlıyı hiç okumamışlarmı...

Yuh olsun size desem hafif gelir bedbahtlar...

Ölükü hareketsizdir ne yaparsan yap artık tepki veremez ve bunların gücü ancak hareketsiz olana yeter,İşte bu yüzden zavallılar diyebilirim...Eşit şartlarda karşılaşmak istemezler hep..

Yiğit değildirler ...Bizim yiğitlerimiz kılıçsız bir insanla savaşacağı zaman al demiş sana da kılıç şartlar eşit hadi bakalım salla kılıncını göster kendini varmı böyle yürek ...Nerde haince bomba atarlar ancak...Yürek yok...

Hasılı kelam bu durum onların ancak eşit şartda olmayanlara gücünün yettiğini gösteriyor bu da zavallılık işaretidir....

esencemrem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
ARTIK ŞEREFSİZ LAFINI BİLE AŞMIŞLAR ŞEREFSİZLİKTENDE ÖTE BİRŞEY BUNLAR...BUNLAR GALİBA SAVAŞ İSTİYORLAR...NE KADAR BARIŞTAN YANA OLSAKTA KİMSE İSLAMİYETİ KÖTÜLEYEMEZ..UGRUNDA ÖLÜRÜZ BUNUN İÇİN VARIZ BİZ...HACLI SEFERİ İSTİYORLARSA DÜNDEN VARIZ...

Üst Alt