Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aolcen_43

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Takım
Fenerbahçe
Bir kimyagerin araştırmalarına göre insanın değeri komik denecek kadar düşük olup adeta sudan ucuzdur Çünkü vücûdumuzda 7 kalıp sabun yapacak kadar yağ, orta boyda çivi yapacak kadar demir, ancak bir kahve fincanı dolduracak kadar şeker, bir tavuk kümesini boyayacak kadar kireç, 2000 kibrit yakacak kadar fosfor, ufak bir
topun atımına yetecek barut için potasyum bulunmaktadır

Madde itibariyle bu kadar ucuz olduğu halde tek bir organını bile dünyaya değişmeyen insan, kendisine verilen bu değerin kıymetini bilmeli ve yine kendisini kâinatın dilenciliğinden kurtarıp, bütün mahlukatın sultanı yapan Zât’a karşı kulluk vazifelerini yerine getirmelidir.

Aksi takdirde gerçek değer kokuşmaya mahkûm birkaç kilo et, birkaç litre kan ve bir yığın kemikten ibaret kalacaktır...

hakan55

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
11
Takım
Fenerbahçe
Rabbimizin bizlere vermiş olduğu nimetleri en güzel şekilde değerlendirmeliyiz. Bilgi için teşekkürler. Rabbim razı olsun inşallah.

armada34

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
BÜtÜn Azalarimiz Bİze Verİlen Nİmettİr.ŞÜkredersek DeĞerİmİz Artar Yok ŞÜkretmezsek BeŞ KuruŞ Etmeyİz

PaylaŞim İÇİn Allah Razi Olsun

nehar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Takım
Galatasaray
İnsana deĞer katan İmandir eĞer İmanyoksa aŞŞaĞilarin aŞŞaĞisi oluvrİr allah muhafaza. Allah razi olsun

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Cenab-i Hak razi olsun kardesim paylasiminiz icin tesekkürler
Selam ve Dualarimla......

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Çok güzel bir yaklaşım kardeşim...Ufkumuzu aydınlattın sağol...Bizde ruhumuzu bu bedenin içine sıkıştırıp bırakıyoruz işte...selametle...

Üst Alt