öncelikle bizler bir hiç iken, adımız bile anılmaz iken,yoktan var etmiş ve hassaten bizleri Müslüman olarak yaratmış olan Alemlerin Rabbi olan Allaha(cc) binlerce hamd ve senalar olsun.
Allahın Selamı, Rahmet ve Bereketi üzerinize olsun Sevgili kardeşlerim. İyi ki sizler doğdunuz ve iyi ki sizler varsınız.. Arkadaşlar yıldızlar gibidir, onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin Rabbim sizlerden Razı olsun kardeşlerim Hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.
Ne diyebilirim ki mutlu ettiniz beni .yad etmekle bizi sevindirdiniz Rabbimde sizleri sevindirsin inşallah. Ve Rabbimiz bizleri burada beraber eylediği gibi yarın o mahşer yerinde , herkesin nefsi ! nefsi ! diye feryat edeceği o dehşetli zamanda, Sevgili peygamberimiz Hz Muhammed Mustafa Sallallahu aleyhi ve sellem efendimizin Livahül hamd isimli sancağı altında bizleri buluştursun inşallah Amiiin amiiiin amiiiin Ya Rab !
Dualar ediyorum Rabbime. dualarımız olmasa ne ehemmiyetimiz var zaten. Bunu biliyorum Rabbim cümlemize hayırlı uzun ömürler ihsan eylesin.ömrü hayatımızı en güzel bir biçimde Rabbimizin Razı olduğu bir şekilde yaşamayı cümlemize nasib ve müyyesser eylesin.amiiiin
Sevgili kardeşlerim Sözlerime Sevgili peygamberimizin bir duasıyla son vermek istiyorum:
Allahümme innî eselüke hubbeke ve hubbe men yuhibbuke ve hubbe amelin yukarribu ilâ hubbike
Allahım, her şeyden önce Senin sevgini talep ediyorum; sonra bana Seni sevenleri sevdirmeni istiyorum ve bir de Sana yaklaştıracak amelleri benim içim sevimli kılmanı dileniyorum. amiine amin vel hamdulillahi Rabbil Alemin.
Allahın sonsuz selamı Rahmet ve bereketi üzerinize olsun. Rabbime emanet olun sevgili kardeşlerim hepinizi Allah için çok seven ve sizler için dualarından başka hiçbir şeyi olmayan Aciz kardeşiniz.m.emin