Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
KAYA

Sertlik derecesi: 10 Kaplan gücünde kafa yarar
Kim. yapısı: CaFaKıRaR
Özgül ağırlığı: 90 okka
Unsuru: Toprak
Çakra: Yarma - Yarılma

Kaya'nın fiziksel etkileri

Anlatılmaz yaşanır ..

Metafiziksel ve psikolojik etkileri

Kişiyi kalınlaştırır, hödükleştirir .. Özellikle topluma yararı olmayan kişiler üzerinde etkisi fevkalededir ..

:)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
başlığı okudun mu sen bakem ? değerli taş diyo.. değerli taş , kayayı değerli taş statüsüne mi soktun mübarek :laugh:

ve vazgeçtim anlam sorununda da hemfikir olmaya karar verdim :laugh: ( takıldığımı söyleme me gerek varmı :bilmem: )

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
Okumam olur mu okudum tabi .. Ama oldum olası anlam veremediğim nefsani zevklerden biri şu mücevherat işleridir .. Taş pırlanta ve hatta altın vesaire .. Niye böyle kıymetlenmişler anlamıyorum .. Sanayideki kullanım alanlarına bir diyeceğim yok o açıdan işe yararlar :)

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
hımmm.. nefsani zevk diyosun... şahsen taşları ben Allahın onlara sunduğu şifa sebebi olarak görüyorum ama tabi takıp takıştırmayı sadece sağlık filan gerekçesiylede yapmıyorum.

yani bunu anlamamanın normal olduğunu düşünüyorum çünki fıtraten süslenme olayını Allah kadınların içine daha bariz hatta altını birkaç kez çizerek içlerine koyuvermiş :p :örgü:

bu arada altının filan filan değer verilmesi kıymetlenmesi hadisesi: (-ki hiç sevmem ben gümüş taraftarlarındanımdır ) Allah belirlemiş Kur'anda ayet olarak bile ifade etmiş ,eh insanlarda doğal olarak değerli buluyorlar.. :)

hehehe bunda da fikri sabitim istediğini de dur sen ,dermiş :laugh:

EkSen

Çelİşkilli

Aldığı Beğeniler
13
hımmm.. nefsani zevk diyosun... şahsen taşları ben Allahın onlara sunduğu şifa sebebi olarak görüyorum ama tabi takıp takıştırmayı sadece sağlık filan gerekçesiylede yapmıyorum.

yani bunu anlamamanın normal olduğunu düşünüyorum çünki fıtraten süslenme olayını Allah kadınların içine daha bariz hatta altını birkaç kez çizerek içlerine koyuvermiş :p :örgü:

bu arada altının filan filan değer verilmesi kıymetlenmesi hadisesi: (-ki hiç sevmem ben gümüş taraftarlarındanımdır ) Allah belirlemiş Kur'anda ayet olarak bile ifade etmiş ,eh insanlarda doğal olarak değerli buluyorlar.. :)

hehehe bunda da fikri sabitim istediğini de dur sen ,dermiş :laugh:

Bu konuda seninle aynı sabitlikte olmayacak bir bayan yoktur herhalde :-O

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
konuyu bayanlara devirme bakem.... o kırmızılayıp parlattığın kısım sen için yazılmıştı :Smiley (74)::p

erni

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Galatasaray
rabbim senden razı olsun nekadar güzel ve önemli bilgiler gerçekten çok teşekkür ederim.

Üst Alt