Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
DEGİŞMEYEN TEK ŞEY DEGİŞİMDİR.

ŞİMDİ HERKES BUNU DÜŞÜNEREK ÇOCUKLUGUNDAN BUGÜNE NE GİBİ DEGİŞİMLER YAŞADIGINI YAZSIN ORTAYA ÇOK RENKLİ VE HEMEN HERKESİN TANIYABİLECEGİ KİŞİLER ÇIKACAKTIR.ÖZELLİKLE FİKRİ ANLAMDA BUNU DA 10 MADDEDE BTİRELİM.MESELA ESKİDEN ŞÖYLE DÜŞÜNÜRDÜM BU VEYA ŞU SEBEPLERDEN ŞUNUN VESİLESİ İLE FİKRİ ANLAMDA ŞU ŞEKİLDE DEGİŞTİM.YANİ ÖNCE BÖYLE DÜŞÜNÜYORDUM.ŞİMDİ BÖYLE GİBİ .... ÇOK RENKLİ VE PROFİL ,KİŞİLİK BELİRLEYİCİ OLACAKTIR.AMAÇ KESİNLİKLE RENCİDE ETMEK DEGİL ,RENKLİLİGİ GÖRMEKTİR.ALLAH RAZI OSUN.

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Değişim içinde olmalısınız ki gelişebilesiniz.İlk aklıma gelen;

-İnsanlarda çok kaçıyor olmam, yani fazlasıyla çekingen olmam,artık aştık bunları.
( soyut anlamda bu )

-Kıyafet konusunda fazlasıyla kesin kurallarım vardı.Şu olmazsa asla.Bunlar yok artık.

-Çalışma konusun da asla taraf değildim.Ama şimdi çalışyorum.

-Cep telefonunu lüzumsuz bulurdum,şimdi 3 senedir kullanıyorum.

Şu an aklıma gelenler bunlar.Değişmeyenler ise;Hala resim yapıyorum,hala dikkafalıyım,hala tek başıma hareket etmeyi seviyorum,hala tahin helvasını sevmiyorum... :)

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Değişen tek şey artık büyümüş olmam... :rolleyes: :)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
-olmazsa olmazlarım vardı-artık yok hayırlısı demeyi ögrendim artık
-olaylara bakış açım degişti-daha olumlu bakıyorum hayata
-ben yerini -bize bıraktı
- mutlaka çalışmalıyım diyordum-ama şimdi öyle demiyorum
hayat insani yumuşatıyor......
neyse aklıma başka bişi gelmedi. gelirse ilave derminş

Maximillian

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
örnek vereyim:mesela başbakan biz milli görüş gömlegini çıkarttık.degiştik deyip milletin oyuna talip oldu.her ne kadar degiştim diyorsa da birileri onu takkiye yapmakla suçluyor.bunun gibi içimizde bir zamanlar olup da şimdi olmayan bir şeyler var mı.ben fiziki anlamda degişimi kastetmiyorum.mesela eskiden bana dayattıkları ve kanat getirdiğim şeye artık kanatim olmuyor.. gibi...degişim elebette olmalı...insan önyargılı olmadıgı sürece zamanla degişim yaşayacaktır.olumlu olumsuz renkli şahsiyetler bekliyorum...işte bu da bizim farkımız diyebilelim.selamlar

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Orjinal Yazarı Başak
Değişen tek şey artık büyümüş olmam... :rolleyes: :)

Kardeş bende büyüdüm derken iç alemimi kast ettim..

Tabiki bi insan değişmez mi???

Evet dediğiniz doğru,

Bişeylere kanat ederken edemez olabiliyor insan...

Üst Alt