Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
DELİ ÇEŞİTLERİ

İyi ve kötüyü ayırt edemeyene deli denir.Deli iki türlüdür:

İlki dünya delisi, üstlerini başlarını yırtarlar, abuk sabuk konuşurlar.
Lüzumsuz şeyler öğrenirler, boş işlerle uğraşırlar. Çünkü akıldan yoksundurlar.

İkincisi Ahiret delisi: Ahiretle ilgili iyi ve kötüyü
ayırt edemezler. Yüzlerini Allah'a çevirmeyen, Allah'ın hakikat
yolunda gitmeyen kimselere denir.

İnsan akıllı olmayı da deli olmayıda bu dengede tartmalıdır.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Bizler sokaklarda zaman zaman rastladığımız "deli" diye adlandırdığımız akıl yoksunlarını deli diye zannediyoruz ama Aslolan delilik Ahireti bilmeyenlerin yaptıkları,İslamı karalamaya çalışanların yaptıkları.....

Gerçek deliler için Rabbimden "HİDAYET" diliyorum....Ama ola ki hidayete ermezlerse Dilerim ki Ahiret gününde gerçek deliler en uygun cezalarına çarptırılırlar...

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ellerine sağlık abim

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
ORiJiNAL YAZARI : silaucan
Bizler sokaklarda zaman zaman rastladığımız "deli" diye adlandırdığımız akıl yoksunlarını deli diye zannediyoruz ama Aslolan delilik Ahireti bilmeyenlerin yaptıkları,İslamı karalamaya çalışanların yaptıkları.....

Gerçek deliler için Rabbimden "HİDAYET" diliyorum....Ama ola ki hidayete ermezlerse Dilerim ki Ahiret gününde gerçek deliler en uygun cezalarına çarptırılırlar...

katiLiyorum...

güzeL bir payLa$im oLmu$ hayruLLah abi.. sagoLasin...

gülennur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Alıntı
ORiJiNAL YAZARI : silaucan

aynen sizin gibi düşünüyorum.Allah ım abeden razı olsun...

duayla...

Üst Alt