Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
"Calinus bir gün talebelerine:
''Bana falan ilacı getirin içeceğim.''dedi.

Öğrencileri itirazda bulundular:
''Efendim,dediler.o ilaç deliler içindir.Halbuki siz bir dahisiniz.''
Calinus:

''Bugün bir dedli önce yüzüme baktı, sonra bana göz kırptı.Daha sonrada üstümü başımı yırttı.O dedi eğer bende kendine benzer bir yön bulmasaydı bana bunu yapmazdı.Hiç kimse kendi cinsinden olmayana musallat olmaz, iki kişi birbirine sataştımı aralarında mutlaka bir ortaklık aramak lazımdır.''dedi.
Bir gün Hz Ali (k.v) bir kadın koşarak yanına geldi ya Ali benim çocuk damda düşmek üzere ne yaptıysak gelmedi Allah hakkına yardım et ne yapayım Hz ali buyurdu git çocuğun kendi yaşıtında bir çocuk bul onuda o dama çıkar Kadın koşarak bir çocuk buldu ve o çocuğu da dama çıkardı kendi çocuğu o çocuğu görünce geri dönüp düşmekten kurtuldu Hz Aliye sordular nerden bildin ya emirel müminin Hz Ali cevap verdi cins cinsi çeker.
Onun için büyükler buyurmuşlardır ki hangi cinsten olduğuna bak Cennetliklerlemi oturup kalkıyorsun Cehennemliklerlemi?.

''Mesneviden''"

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
RABBIM cennet ehli olan kişilerle oturup,kalkanlardan eylesin bizleri....yüreğine sağlık ..ALLAH razı olsun abi.

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : Bayram

Onun için büyükler buyurmuşlardır ki hangi cinsten olduğuna bak Cennetliklerlemi oturup kalkıyorsun Cehennemliklerlemi?.

''Mesneviden''"

Allah (cc) razı olsun abim ellerine sağlık...

Üst Alt