Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
samet kara

DENİZDE YAŞ GÜNÜ

sıkışıp kaldım deniz kabuğunun denizin sesine esir düştüm o susmadı! ben de kulaklarımı birtakım sözcüklere kapadım balıklar gitti balıkçılar merak etmedi nedenini her yıl bir yaş daha yaşlanmak adına yaşadım

üzerinde şiir okuduğum kayalıklar denize direniyor tertemiz bir hava kararmış gündüzler kirlenmiş insanlar var temizlenmemiş topraklar alın yazısı yazılmayan kader ortaklarım var bir de aslında kaderime bir şeyler eklemek istiyorum bolca çay ve güzel bir manzara savaşsız bir dünya bolca para ne de güzel olurdu yeni bir çağa adım atmak güzel olurdu haylaz çocukluğumun hatıralarına değer katmak

limoni şiirleri bıraktım artık o belirsizliklerden kurtulamadım ama lacivert geceleri denizde yüzdürebiliyorum mesela gölgem gece boyu gezintiye gidiyor sabah cansız uzanmış yanımda yatıyor bir yaşımı daha yonttum istiridye sesleri eşliğinde bir yaş daha yaşlanırken aciz bedenim bir yaş daha gençleşti hayallerim

dengeleyemediğim bir dengesizlik var bu denizde uçsuz bucaksız
nereye gittiğimi bilmiyorum nereye gideceğimi de deniz, balıkların evi sadece yaşamakla ölüm arasında kalan şairin ta kendisi
acımı paylaşmıyorum kimseyle
hem deniz dediğin nedir ki
ve satırlara dökülmüş su birikintisi

Üst Alt