Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
Screenshot_20220611-195554_Instagram.jpg

Genç bir kadın yıllarca çocuklarına, eşine, ailesine ve yakınlarına kendinden feda ederek hizmet etmiş. Hiç kimseye ''HAYIR'' diyememiş. Canı istese de istemese de her istenileni yapmış ve yıllarca kendi sevdiği şeyleri ertelemiş...

Yıllar sonra kadın kalp krizi geçiriyorum diye soluğu hastanede almış fakat kalbinde ya da kendisinde herhangi sıkıntı yokmuş. Daha sonra psikiyatri servisine giden kadın uzun süre devam eden depresyonu olduğunu öğrenmiş ve panik bozukluk tanısı almış. Doktor durumu açıklamış;

''İşte bedeninizin size armağanı bu.
Bedeniniz size bu hastalık yoluyla şu mesajı veriyor: Lütfen benim için bir şeyler yap.
Beni hayatın da birinci plana yerleştir. Eğer sen, benim için bir şeyler yapmazsan ben kendimi bir numara yapacağım.

Onun sesini dinlemediğinizde, bedeniniz sapasağlamken yataklara düşer, hiçbir şey yapamaz hale gelirsiniz.''

''Bedeniniz size, daha önce depresyon yoluyla sesini duyurmaya çalışmış. Ama onu dinlememişsiniz. Kendinizi ihmal ve suistimal etmişsiniz. Bu nedenle panik ataklarınız ortaya çıktı. Kendinizle ilgilenmekten başka çareniz kalmadı.'' Hasta kadın: ''Peki şimdi ne yapacağım.

Doktoru reçete kağıdına bir şeyler yazarak hastaya uzatırken: ''Bu sizin en önemli ilacınız'' dedi. Kağıdı okuyunca hasta şaşkınlıkla gülümsedi. Mesajı almıştı. Kağıtta büyük harflerle ''HAYIR'' kelimesi yazılıydı.

Üst Alt