Cok sagol paylasimin icin cok sevindim...Orjinal Yazarı Hekimoglu
Orjinal Yazarı Günes
![]()
sagol,aslinda yinede yasadigim yere göre yeterli degil daha da gelistirmem lazim yeni bir kurs ariyorum daha üst düzeyli ins bulursam gitmek niyetim.evde durmayi sevmiyorum biseyler yapmaliyim bu benim yapim galiba. bunu yeni anliyorum.kendine iyi bak Allah c.c a emanet ol...
Günes Ablacim,bende Isvicrede yasadim...suan Yüksek egitim icin Amerikada Bulunuyorum...
Almancanizi daha iyi olmasini istiyorsaniz,ZMP ve ZOP Prüfung'lari var(daha önce duymussunuzdur) onlara kurslara giderek hazirlanma imkaniniz olabiliyor...Bu Sinavlari aldiktan sonra zaten bircok imkaniniz oluyor.Cok Daha iyi olmak isterim diyorsaniz,Tercumanlik sinavlari var.Bu Programlarla Ana dili olan kisilerden daha iyi bir seviye yakalamis olursunuz
Bir ara bu programlar hakkinda arastirma yapmistim...oradan aklimda kaldi,sizinle paylasayim dedim...
kendim icin orasi ´kismet degilmis,simdi Amerikadayiz...Allahin izniyle...
Baki Selamlar....
simdilik bu mümkün degil ikna calismalarini sürdürüyorum ins. veto kalkar da hayirlisisa düsünüyorum...hekimoglu kardesim isvicrenin neresinde idiniz merak ettim bagisla zaten cok kücük biyer biliyosunuzdur . su anki konumun cok güzel Rabbim yardimcin olsun....

![Freude :] :]](https://www.yenidendogus.net/images/smilies/pleased.gif)