Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Kadir Ünal

Derinlik

seni hangi mevsimden ayarttılar kışın yenilen yasak meyve gibisin terzi kuşlarının diktiği elbiselerle dallarında kristal somunlar açılan

kırılmayan ne vardır yeryüzünde sönmüş volkan hüznünden başka maraza çıkarır rahat durmazlar uzun izler bırakarak belleğimde

öfkeli adımlarla yaklaşır gelinlik nereden bakılsa soluk semender uykusuz gecelerle gelen delilik çelikten örtüler altında serinler

söz vermiyorum ama geleceğim kuraklık artarsa haber verirsin kimse kendine yontmasın güneşi çok kullanılan kelimelerden biriyim

alev kızılı gözlerin benim değil, ölümün çekiçle kadifenin dostluğu gibi bir şey ancak yüzyıl sonra anlaşılan kötürüm yok, artık duldasına sığınılacak serinlik

bana açılır tüm uçurumların kapısı infilak eder tenimde usta oyuncular bende yaşlanır renklerin en hasi yön değiştirir alevlenen rüzgârlar

takıntılı bir aşkın ürünüdür yasak meyve hiçbir burcun kabul etmediği ölümlü değil karanlığın mora çalan yerindeki derinlik seni tetikte bekleyen benim, ölüm değil

...vuslat

gökyüzünü bilmeyen leke sanıyor kuşları...

Aldığı Beğeniler
19,193
????????
Çok'kere okunası
EyvAllah kardeşim

Üst Alt