Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
artık nick de işme zamanı geldi sanırsam ustamlada konuştum hala ona söz verdi im için kullandı ıma şaşırdı ve tamam dedi artık atamın adını taşıyacam ;)

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
tam isabet kardeş.. ;)

Şeyh Şamil sana yakışır... 8)

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
eyvallah kardes seyh samil benim buyuk buyuk dedemdir öz torunuyum atamın adını sanal alemde devam ettirecem inş.

KAMELYAM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
HADİ ABİ HAYIRLI OLSUN ... :)

ÇOK GÜZEL OLMUŞ..

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Orjinal Yazarı Seyh SaMiL
eyvallah kardes seyh samil benim buyuk buyuk dedemdir öz torunuyum atamın adını sanal alemde devam ettirecem inş.

Maşallah...
O mümtaz şahsin torunu olmak ne büyük iftihar..
O'nun çizgisinden gidenlerden olmanı dilerim...

Ş

ŞEVVAL

Guest
artık nick de işme zamanı geldi sanırsam ustamlada konuştum hala ona söz verdi im için kullandı ıma şaşırdı ve tamam dedi artık atamın adını taşıyacam ;)
harika olmuş eser ..ALLAH DAİM ETSİN..

Seyh SaMiL

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Orjinal Yazarı ExELaNcE

Maşallah...
O mümtaz şahsin torunu olmak ne büyük iftihar..
O'nun çizgisinden gidenlerden olmanı dilerim...

inş do ru bildi im yoladan şaşmam atamın reelde yaptı ı savaşı bende sanalda sürdürmeye devam ederim

M

maussema

Guest
ohh be ne guzel yakısmıs kardesıme masallah barekallah ısmın tecellı eder ınsallah hal ve tavırlarına :) hayrlı olsun yenı ısmın yada var olan eskı ısmın :D

Üst Alt