Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
selam ve sevgi ile ey ailemin güzel insanları!...

bu konuyu açarken çok düşündüm...açsam acaba doğru olur mu? diye...

eğer kusurum varsa hakkınızı şimdiden helal edin....

bu foruma üye olmam tamamen ALLAH'ın inayeti... çünkü forumlara öyle kolay kolay üye olmuyordum...

ama cenab-ı hak beni bu forumla karşılaştırdığında hemen üye oldum ve buna ben bile şaşırdım...

forumdaki samimiyet,dostluk,kardeşlik o kadar hoşuma gitmişti ki farkında olmadan bu aileye dahil oldum...

tabi bunda en büyük pay sizlersiniz çünkü açılan paylaşımlar çok istifadeli ...

ama son zamanlarda bazı sebeplerden dolayı foruma çok sık giremiyorum.. girdiğimde de istiyorum ki açılan tüm paylaşımlardan istifadeye çalışayım..

bugün formun genelini gezerken farkettim ki öyle değerli paylaşımlar var ki yüzüne bile bakılmamış kimiside birkaç kişi tarafından ancak ziyaret edilmiş..

bu ızdırabımı daha öncede dile getirmiştim ve bazı arkadaşlardan fedakarlık etmelerini istemiştim özellikle sürekli konu açmaya çalışanlardan..

bakıyorum bazı arkadaşlar forumun verdiği enfazla konu açma hakkını sonuna kadar kullanıyor... tabiki kullanacak ama tekrar istirham ediyorum lütfen bu konuda biraz daha hassas davranalım...

çünkü bir konu açılıyor bakıyorsunuz aynı gün içinde o konu çok konu açılmasından dolayı portalda kalmıyor eskiler içine kayıyor..

ben kendim yeni paylaşımları görmek için direk portalı açıyorum ve orda ne varsa vaktimin kısıtlı olmasından dolayı sadece orda görünenleri ziyeret edebiliyorum...

daha geçen bir arkadaşımız okuduğu bir konuyu ertesi gün bulamayınca yardım istemişti...

bu konu defalarca açılmasına karşı hala çözüm bulunamamış gözüküyor...

şahsım adına tüm ihvanlarımdan rica ediyorum ki bu konuya biraz daha hassasiyet gösterelim...

ve açılan paylaşımlar gözucu ile okunup geçilmesin yapılan emeğe hürmeten o konu ile lgili düşünceler aktarılsın...

açtığım bu konu gereksiz bir konu ise hakkınızı helal edin...

kusuruma bakmayın....

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Rabbim razı olsun evet haklısınız çok değerli konular fazla okunmadan gidiyor bu konuya değindiğiniz için teşekkür ederim..

Acizane

hizmet..hicret..sehadet..

Aldığı Beğeniler
27
Takım
Diğer
selamunaleyküm ablam gerçekten böyle bir konu tekrar açildiği için ayrıca çok teşekkür ederim 2 gündür düşünüyordum acaba böyle bir konu açsam mi diye gerçekten size sonuna kadar katiliyorum okadar degerli konular var ki okumak la bitmiyor ama emeğe hiç saygılı olunmuyor ...bir çok konuyu ben bile bulamiyorum
konu açma yarişina girer miş gibi bazen o kadar çok konu açiliyor ki...açilsin tabi hayirda yarışmak ne güzel ama saygı duyalim açilan konulara ve herşeyden önce konun açilmadiğina bakalim bir konuyu bazen 3-4 defa okuduğum oluyor ... :).... biz burada herseyden önce biz aileyiz ailemize uygun saygı ve hoşgörü içinde olalim insallah bu güzel ortamda

rabbim en güzel sekilde paylaştiğimiz konular ile sewgi saygı içerisinde hayirda yarişanlardan eylesin cümlemizi
selametle ve dua ile kalalim ebeden

KaTrEe

Enderun-i

Aldığı Beğeniler
15
çok haklısınız size katılıyorum bu nedenle konu açmak bile gelmiyor içimden açtıgım konuyu bir kaç dakika sonra göremiyorum?(

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
değerli kardeşim sana kesinlikle katılıyorum yeni açılan konular portalde durmuyor hemen gidiyor bazı değerli paylaşımlar okunmadan kaybuluyor açılan konulara sade tşk edenler bile var benim görüşüm konu açmadaki sınır gibi yorumlarada sınır getirilsin daha faydalı olur görüşündeyim... ve lütfen emeğe saygı gösterelim...
selam ve dua ile...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Açtığınız konu haklı olmak beraber, kimseyida zorlayarak yorum yapmaya çalıştırmamak lazım, bunun sonucu yoksa yapmacık yorumlara döner.

Şahsi kaaanatim konu açarken illede yorum yapılsın diye niyetlenmemek lazım, kişileri kendi halinde kalbinden gelerek yorum yapılırsa daha hoş düşüncesindeyim

Bir_Katre

RAHMETLE ANIYORUZ DEĞERLİ KARDEŞİM

Aldığı Beğeniler
50
Takım
Galatasaray
Açtığınız konu haklı olmak beraber, kimseyida zorlayarak yorum yapmaya çalıştırmamak lazım, bunun sonucu yoksa yapmacık yorumlara döner.

Şahsi kaaanatim konu açarken illede yorum yapılsın diye niyetlenmemek lazım, kişileri kendi halinde kalbinden gelerek yorum yapılırsa daha hoş düşüncesindeyim

Abim kimseyi zorla yorum yaptırmak zaten doğru olmaz dediğin gibi yapmacık olur.. ama okunmadan geçilen değerli paylaşımlar portalden kayboluyor hemen konuların bazılarınada hiç okumadan cvp verenler var...msj sayısı artsın diye...

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
çok önemli konu kardeşim ama buzamana kadar nekadar dile getirirdiysede önüne geçirmiyor bu sorunun maalesef.gündüz açtığımız konuları akşam bi bakdığımızda göremiyoruz bile..ve çoğu konuda böyle okunmadan geçiliyor.çok eski olan konulara cvb yazıp tekrardan gündeme gelen konular var bunlara enazından okusakda dahi cvb yazmasak illa bi yorum yazacaksak sayet teşekkür butonlarımız var oradanda teşekkür edebilirz.bu konuda kardeşlerimizden azemi dikkat etmelerini isteyeceğiz artık.

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Çok haklısınız, esasında günlük 3 konu sınırınıda değerli konular yorumsuz kalmasın, gözden kaybolmasın diye koymuştuk fakat üye sayımız çoğaldıkça onunda fayda vermediğini gördük :) Daha dikkatli olalım inş.

sseeniyye

aciz üye

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Diğer
öncelikle bu konuya ilgi gösterdiğiniz için hepinizden ALLAH razı olsun...

cenab-ı hak cümlemizi bu hassasiyetde rızay-ı ilahi için çalışan kullardan eylesin..

inşallah bu çatı altındaki birlik ve beraberliğimiz daim olur..

bu vesileyle inşallah paylaşımlarımız esas maksat olan rızay-ı ilahi odaklı olur..

kusurlarım olduysa affola..

hakkınızı helal edin inşallah...

Üst Alt