Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
:usuyorum::usuyorum::usuyorum:
Dikkat! Son bin yılın en sert kışı kapıda

Hava tahmin uzmanları, bu yazın rekor sıcaklıklarının ardından, Avrupa'da son bin yılın en sert kışının kapıda olduğunu düşünüyor. Son tahminlere göre Avrupa kıtası soğuk bir kışla karşı karşıya kalacak.

Rus internet medyası RT'nin haberine göre, Polonyalı bilim adamları Meksika Körfezi'nden Atlas Okyanusu'nun kuzeyine dek uzanan sıcak su akıntısı Gulf Stream'in hızının son birkaç yılda yarı yarıya azaldığını belirterek, bu nedenle akıntının Kuzey Kutup rüzgarlarının soğuğuyla başedemeyeceğini ve Avrupa kıtasının soğuk bir kışla karşı karşıya kalacağı tahmininde bulundu.
Bilim adamları, Gulf Stream akıntısının tamamen durması halinde Avrupa'da yeni bir Buz Çağı'nın başlayacağını öngörüyor.
Rusya'nın Fobos hava durumu merkezinden önde gelen uzman Vadim Zavodçenkov da gelecek ayın hava tahmininin yüzde 70 doğru yapılabildiğini belirterek, soğuk kış senaryosunun doğru olabileceğini söyledi.
Kasım ayının hava tahminini daha kesin yapabildiklerini belirten Rus uzman, meteorologların uzun dönemli hava tahminlerinde kullandıkları istatistik modellerinin, geçen yazın rekor sıcaklıklarını tahminde pek işe yaramadığını da sözlerine ekledi.
Haber 7

*Hayat*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,059
bilgiler için eline sağlık RABim evi olmayanlara yardımcı olsun inş.

makbergülü1

~~makbergülü~~

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Galatasaray
541498.gif

Fetih

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
3
Takım
Galatasaray
:usuyorum:evet belli çok fena soğuk birden geldi..AAllah c.c Razı olsun bilgi için..

@Cihan**

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Beşiktaş
Turkiyeyi cok zor bir kis bekliyor rabbim yar ve yardimciniz olsun..

Durubey

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4,726
Takım
Diğer
Allah odunu kömürü olmayana sokakta kalana doğalgazı olmayana yardım etsin..

Üst Alt