Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Sevgili kardeşlerim 2 gündür başlayan cep telefonlarında kayıtsız telefonların kayıt altına işlemi için size gelen mesajlara dikkat edin....

eğer gelen mesajdaki İMEİ..numarası sizin cihazın İMEİ numarası ile aynı değil ise kesinlikle mesaja HAYIR yazıp 2448 mesaj gönderin...

kendi telefonunuzun İMEİ numarasını *#06# tuşlarına basarak öğrenebilirsiniz..

aynı olmayan İMEİ numarasına evet yazarsanız yahut 2 gün içinde bir cevap yazmasanız sizden 50 kontür kesilir ama telefonunuz kayıt altına alınmamış olur..... bilginize.....

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Bilgilendirdiğiniz için tşkler..benimki kayıtlı ama kayıtlı olmayanlar dikkat etmeli..

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
kayıt sorgulamak için hangi adrese girebiliriz? bilgisi olan varmı?
http://imei.tk.gov.tr/
sorduktan sonra bu adresi buldum,ben şimdi bakıyorum,kayıtlıdır ama yine de ne olur ne olmaz diye.. =)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Evet bizde de aynısı oldu numaralar tutmuyordu
bizde turkcelli aradık hallettik
ama dikkat etmek gerekliiii

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Allah razı olsun.Çok önemli bir bilgi.Dikkate alıyorum.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Evet arkadaşlar bana geldi ve perwerder dediği gibi kontrol ettim.Ve bana gönderilen iemi ile bende ki imei aynı değil.Ve measj ile birazdan HAYIR diyecem.Allah razı olsun perwerder kardeşim.

*perwerder*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
farklı imei gelmesinin sebebi geçen aylar içinde farklı telefonlar kartınızı taktığınız için o telefonların imei gelir size.....

eslem

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
banada msj geldi..
Alcağı olsun bu turkcellin knt yemek için bahane arıyor resmen sankı çalındığında bulsalarda geri alabılcekmiyim telimi olan 50 knt oldu :sulugoz: :sulugoz: zaten eksilerde sürünüyoruz arada gelen hediyeler yuzumuzu güldürüyordu oda gitdi elden :sulugoz: :sulugoz: söyleyin bana dağlar derdimi anlamazlar :sulugoz: :sulugoz:

Başak

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
5
Bana da geldi yasal uyarı, Ama benim İMEİ numaram aynı, ve kayıt altına aldırdım..

Ama dikkate alınması gereken bi uyarı..

Allah cc Razı olsun...

Annemleride uyaracağım.. :)

Üst Alt