Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

imam_hatip_li

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Arkadaslar sizden ricam poralin stilini planet green 2 ye alin ve Karamanin kendi ile ilgini konusunda bana yaptigi isarete bakin...Yonetimm nerdesin...Illa olumlumu yazmak gerekiyor bu adam hakkinda olumsuz olunca hareketmi yapiliyor...

haci_bayram

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Evet arkadasllar birkac gundur burdayim ama nedense burasii diger dini portallar kadar sicak degil...

Bu kani ya varmamda en buyuk rol oynayanda en sonr karaman mi nedir bu kardesin vermis oldugu cevap...

Tartisma baslatmak istemiyorum ama yonetimden bir arkadas bana yonetim uzerine duseni yapcaktir diye bir sey yazmisti perwerderin ban edilmesi konusunda ?(

saygilarimla....

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Site ile ilgili konularin Ozel mesaj yolu ile yonetime ulasilmasi rica olunur....

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Sizlere yakisir sekilde olaylari ozel mesaj yoluyla halletmenizi rica ediyorum...Konu tarafimca kapanmistir

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
güzel kardeşlerim iş anlaşıldı bu similimleri hemen teknik arkadaşa söylüyeceğim sizde haklısınız bizde benim rengim mavi mavi renkte bakın simil ağız yamultuyor

ama planet green bu sitilde hakikaten siz haklısınız yalnız büyük bir yanlış anlama var hekim kardeş derhal bu simili planet green sitile gir ve değiştir kardeşim yoksa iş büyüyecek

kardeşlerim sizden çok özür diliyoruz yönetimin gözünden kaçmış bu sitil yalnız birde şu var

sende hakikaten dj yi beyenmiye bilirsin ama ona niçkini beyenmiyorum diye hakaret yapman gerekmez güzel kardeşim

kimse kimseyi beyenmek zorunda deyil övmeyede mecbur deyil ama hakaret edemez yanlışmıyım eyer yanlışsam beni uyarın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt