Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
değerli site sakinleri az evvel hpolat kardeşimle msn den yazışırken

aniden ondan bir dosya geldi bana bak bu benim resmim diyordu

ben açmaya kalmadı birden msn çöktü aynı anda meyersemnm bu not herkeze gitmiş ..

şimdide bilal maral kardeşimden geliyor ama wirüs programını çalştırdığımdanmınıdır neden bilinemez dosya işe yaramadan bilal kardeş düşüyor tekrar giriyor tekrar aynı dosyayı yolluyor..bu böyle devam ediyor

şimdi demek istediğim oki eyer sizede böyle bir dosya gelirse hemen msn nizi kapatın açmayın ve şu işlemi yapın

başlata girrin ordan yardım destekten sistemi geri yükleyi seçin ve çalıştırı tıklayın inşallah düzelir ben öyle yaptım düzeldi...

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
banada öyle oldu...önce zehra ablamdan sonra bir katre kardeşimden geldi....

ALLAH islah etsin.....kul hakkından uzak duran muminlerden eylesin cümlemizi....

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
gelen not böyle
evet bilalmaral dedim niçki birkatre kardeş

bilalaj9.jpg

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
evet ama çok kişiden aynı şikayeti aldım kimine benden gitmiş kimine başkalarından...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Bana bilal abiden geldi anladım ve kabul etmedim yine o dediğin işlemi yapmam gerekirmi teyzem ?(

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : nak$i
Bana bilal abiden geldi anladım ve kabul etmedim yine o dediğin işlemi yapmam gerekirmi teyzem ?(

ablacım açmadıysan gerekmez heralde ..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
az evvel bilal msn den bana elinde olmadan olduğunu söyledi yani haberi yokmuş bende sen üzülme hepimize aynı oldu burdaki kardeşlerimizin hiç biri inanıyorumki bu sütsüzlüğü zaten yapmaz ...

birileri böyle şeyleri yapmaktan zevk alıyorlar onların mahareti ....

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : fzehra
ORiJiNAL YAZARI : nak$i

ablacım açmadıysan gerekmez heralde ..

açmadım ablam biliyordum çünkü
Abiye bende üzülme dedim çünkü bunu isteyerek yapmıyor ama o yinede üzülüyodu abi bak oku yazıyı üzülme emi :)
yapanlar utansın

Üst Alt