Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Beyoğlu

aşka yolculuk

Aldığı Beğeniler
13,779
Takım
Galatasaray
Muhammed Faruk Ayata

DİLBAZIN HECELERİNDEN DÖKÜLEN SERZENİŞLER

ve bir yol çizdin önüme ağaçların belini bükecek bir şiir yazdın ve ile başlayan veda sözleri sarf etmek için klişe bir ruh haline büründün beni tanıyorsun, insandan dövülmüş bir yalnızlık kılıcıyım bana su katman gereken yerde suya serpiyorsun kabzamı

kalabalık kelimesinden bir film çekilebilir belki ancak öyle kelimeler saklı ki alnımın çizgileri arasında şiirlerde müebbet hapis yatacak kadar suçlu ve öfkelendikçe mürekkeple dolan üç damar alnımda unuturum o damarlar beni ele geçirince nezaket dolu kistleri

lütuftur seni bir dil kumarında kaybedişim buna inanırsan bir daha hiçbir kumarı kaybetmeyeceğim seni kaybetme hakkım her zaman saklı

tebessüm ruhumuzdaki nakkaşın kasnağı güleceğim, bu nakış işleyecek gözlerime güleceksin, bir hanımeli türküsü çalacak gözlerinde

ardından çehren çağıldayacak hasretime zarafet ellerin kadar naif seslenecek doğup batmadan güneş kızaracak anılarında

sevdiğimden anlatıyorum tüm bu güzel şeyleri sana yoksa yer altından haberler vermiyorum o adam öleli yüz seneyi geçti

Üst Alt