Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

DuayaSevdali

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Diğer

Dilenci Kiz

Birgün, celimsiz, kücük bir kiz cocugu, sokagin kö$esine oturmu$; yiyecek, para, ya da alabilecegi herhangi bir $ey icin dileniyordu. Üzerinde yirtik, pirtik giysiler vardi; yüzü gözü kir icinde ve peri$an bir haldeydi.
Kiz dilenirken, sokaktan genc, canli ve iyi görünümlü bir adam gecti. Kizi fark etmi$ti ama belli etmemek icin dönüp ikinci kez bakmadi. Büyük ve lüks evine, mutlu ve rahat ailesinin yanina geldiginde, cok güzel hazirlanmi$ ak$am sofrasi onu bekliyordu. Fakat az sonra dü$ünceleri tekrar o fakir kiza takiliverdi. Duygulari bir $eylere itiraz ediyordu. Sonra kolay yolu tercih etti ve itirazlarini Allah'a yöneltti. Böyle durumlarin var olmasina izin verdigi icin?!

Ve $öyle bir cümleyle yakindi icinden:

"-Böyle bir $eyin olmasina nasil müsaade ediyorsun? Neden o kücük kiza yardim icin bir $eyler yapmiyorsun Allah'im?"

Sonra ruhunun derinliklerinden gelen bir cevap i$itti:

"-Yaptim. Seni yarattim!"

Meltem Kilavuz

Geceler

Sükut_u Sonbahar

Aldığı Beğeniler
22,175
Takım
Fenerbahçe
Anlamli bir hikaye tesekkürler kardesim emegine saglik
Allah(c.c)razi olsun
Selam ve Dua ile.......

ilminur

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
128
Takım
Fenerbahçe
Ne kadar da doğru insanlar iyi veya kötüde birbirlerine vesiledir Rabbim her şeye bir vesile yaratmıştır.Rabbim razı olsun kardeşim sağolasın emeğine yüreğine sağlık..

İnCi TaNeSi

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
tek kelimeyle mükemmeldi Allah razı olsun kardeşim

nurseza

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Canım benım emegıne saglık cok anlamlı bır yazıydı