Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Hepinizin eline saglık

HACI BORAN

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Cok güzel bir konuya deginmissin zoyno kardes tabiki aciklama yapariz...gecen gün bir olaya sahit oldum samsundaydim belediye ekipleri dilencilerin peslerine vermistiler yani onlari topluyorlardi bizim yanimizda bir dilenciyi yakaladilar sonrada işte kendisini arama ettiler kendisinde 850 ytl.. cikti iste dilenci kendisi mirildamaya basladi bizde duyduk ne dedigini kendisi gitti üç günlük paramiz dedi..

BENDEN İSTENİLDİGİ ZAMAN BİRAZ TAKİLİYORUM AMA DAHA SONRA ALLAH RIZASI İÇİN DENİLDİĞİ ZAMAN AKAN SULAR DURULUYOR......benim pederde bize vasiyet etmis sizden kim isterse beni dinliyorsansa verin ne olursalar olsunlar siz Allah rizasi için veriyorsunuz .....

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : deli_boran

...ALLAH rizasi için veriyorsunuz .....

Tabi ki veriyorsak Allah rızası için veriyoruz.Ama bilerek göz gördüğü halde dilenen,bunu bir iş yapmış gerçekten kolayı seçmiş,utanması kalmamış insanlar için değil diye düşünüyorum.Benim de öyle inanıp ALLAH rızası için verdiğim dilencilerden neler gördük anlatsam...
Onun için biraz daha temkinli olmak ta ve gerçek ihtiyaç sahiplerini bulmakta fayda var.Zaten gerçek ihtiyaçlı çokta dilenmiyor açıkcası...selam ve dua ile.

Üst Alt