Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gölge

Dost İstersen Allah Yeter

Aldığı Beğeniler
29
Takım
Galatasaray
Zamanı dilimlere bölen, bu dilimleri törenle atlattığımız yaşam alıp götürüyor bizi

Dilimlerin arasındaki çitlerden bütün gücümüzle atlayıp , kendimizi yepyeni bir dünyada bulmayı umuyoruz.

Pazartesiler,aybaşları, yılbaşları Hepsinde yeni bir şeye başlıyormuşçasına heyecanlar,mumlar, gerilimler , dilekler Benim için yeni bir yolun başlangıcı küçücük bir ANdır

Hayatımı dilimlere bölen çitler de yaşadığım küçücük anlardır.

Trenin ,yanından hızla geçtiği bir şehrin hayatı , o trenden inen biricik insanla değişebilir. Kendi zamanımız ve hatta zamanlamamız bize aittir; sahip çıkalım ona

Şimdi, koskoca insanlık tarihinin ve hatta mesleğiniz neyse o mesleğin tarihinin bir parçası olarak düşünün kendinizi ve bu görkemli görevin bilinciyle yaşayın: yaşayın yani saate bakmak yerine; yaşayalım sayıp hesaplamadan

Neyin bir parçası olduğumuzu anlayıp öyle yaşayalım: bir evin bir parçası olalım , bir mesleğin hatta, ama büyütelim kendimizi gözümüzde: BEN EVRENİN BİR PARÇASIYIM

Ne kendimizi ne de biricik zamanımızı hafife almayalım ne olur&Kendini büyük hisseden insanlarla daha yaşanası bir yer olacak bu hayat& Karşınıza çıkan , hayatınızın kıvrımı olup yolunuzu değiştirip sizi bambaşka yerlere götürecek anlar diliyorum&

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
ORiJiNAL YAZARI : Gölge

Karşınıza çıkan , hayatınızın kıvrımı olup yolunuzu değiştirip sizi bambaşka yerlere götürecek anlar diliyorum&

güzel bir dua,yürekten amin.....

MeLeK

Benim aşkım askı Verene!

Aldığı Beğeniler
49
Ne kendimizi ne de biricik zamanımızı hafife almayalım ne olur&Kendini büyük hisseden insanlarla daha yaşanası bir yer olacak bu hayat& Karşınıza çıkan , hayatınızın kıvrımı olup yolunuzu değiştirip sizi bambaşka yerlere götürecek anlar diliyorum&

gusel ve oz bır yazı hosmus tesekkurlerrr

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Güzel bir yazıydı..
Emegine saglık..

fzehra

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1,490
ORiJiNAL YAZARI : MeLeK

gusel ve oz bır yazı hosmus tesekkurlerrr

ellerine sağlık güzel paylaşımdı

Üst Alt