Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Fzehra ablacim Rabbim razi olsun,
Onemli ve bilmemiz gereken faideli konulara deginmissiniz...Tesekkurler.:)

ayel

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
allah razı olsun abla dieyim bende harkes abla diyor galiba bendende büyüksünüz

rabbim sizdn hoşnut olsun inş güzel yazınız

selam ve dua ile

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
okunması gereken bilgiler..Allah razı olsun abla..

salihin_cy

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Fzehra kardeşim alıntıladıgınız yazıdan....

Anladıgım ....dinsiz ,hristiyan,yahudi,budist,brahman,zerdüşt,yezidiler vb...

Gibi inanç sahipleri....İslam ahlakı üzere yaşar ise..dünya saadetine ulaşırlar....

Allah cc onların amellerinin boş oldugunu beyan ediyor....

"La ilahe illalah ,muhammedürresulullah" diyemiyen...

Hiçbirşey üzerinde degildir.....

Teblig tevhid ile olmalıdır...

İnsanlara İslam ahlakı ile yaşıyorsunuz diye pohpohlarsak...küfürlerine rıza göstermiş oluruz...

Böylesi konular ...Alemlerin Rabbi Allah'ın Uluhiyyet ve Rububiyet sıfatlarını hafife aldıgımız manasına da gelir....

Muhafazan Allah....

Bu konuda alıntıladıgınız yazı sahibinin görüşlerine katılmıyorum....

Allah'a cc emanet olunuz...

Hira

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Zehra Ablacıgım bende Salihin Abim ile aynı görüşü paylaşıyorum. Yazıyı okudugumuz vakit benim algıladıgım o oluyor ki ; "ahlakın güzel olsun, ibadete gerek yok" Halbuki din ahlaktır, ahlakta Muhammed "Sallallahü Aleyhi vesselem"dir. Kafir olan ve İslam dinine intisap etmemiş birinin dilinde, gönlünde, ahlakında hep bir şeyler eksiktir, zira " Sallallahü Aleyhi vesselem"in varlıgından habersizdir. Onun varlıgından habersiz birinin, dünya saadeti nasıl tam olabilir ki..Huzur içinde oldugunu düşünür ve bu gübü yazarlara öyle yansır ama ruhu bir arayış içerisindedir.

Velhasılı "Dinim İSlam, Rabbim Allah, Peygamberim Muhammed Sallallahü Aleyhi vesselem'" dir, demeyenin ahlakı ne yol üzerine olursa olsun, kendisi saadette degildir.

Bu yazı insanları ibadetten ve inançtan sogutur gibime geliyor.

Sizi istina ediyorum ablacıgım, ama zahiren tehlikeli bir yazı.

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Burada asl olan imandır.Biir insan kalben Peygamberimiz hz.Muhammed (s.a.v.) peygamber olarak kalben inanıyorsa dünyasıda ahirette'de Rabbimizin rahmetiyle beraber olacaktır İnşallah.Ama inanmıyorsa dinimiz emrini yerine getiriyorsa dünyadan geçici olarak faydalanır ama ahirette hüsrana u ruyanlar la beraber olur.

Üst Alt