Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Diyarbakır'da eğitime 7 gün ara verildi​

Diyarbakır İl Hıfzıssıhha Kurulu, domuz gribi vakaları nedeniyle il merkezindeki tüm okullarda eğitim öğretime 7 gün ara verilmesini kararlaştırdı. Kent genelinde dün ve bugün 6'sı öğrenci 7 kişide virüs tespit edilmişti.

Diyarbakır İl Hıfzıssıhha Kurulu'nca alınan kararla Diyarbakır'daki tüm okullar domuz gribi nedeniyle 1 hafta tatil edildi.
Valilikçe yapılan yazılı açıklamada, domuz gribi nedeniyle İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun bugün toplandığı kaydedildi. Kurulun aldığı kararla, il merkezindeki tüm okullarda 20 Ekim 2009 tarihinden itibaren eğitim öğretime 1 hafta ara verildiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''İlimiz merkezindeki tüm ilköğretim ve orta öğretim kurumlarında eğitim-öğretime 20 ekim 2009 Salı gününden itibaren 1 hafta süre ile ara verilmesinin yararlı olacağı değerlendirilmiştir. İlimizde bu konu ile ilgili her türlü tedbir planlandığı şekilde yürütülmekte olup, gerekli açıklamalar kamuoyuyla en şeffaf ve süratli bir biçimde paylaşılmaya devam edilecektir.''

AA​

Hafız_70

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6,432
Takım
Fenerbahçe
Allah sonumuzu hayr eylesin.Zaten daha önce kırmızı alarm verilmişti.Son on beş günde bu salgına yakalanan sayısı baya arttı.Rabbim korusun.
Allah razı olsun kardeşim.

Gülyüzlüm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
63
Takım
Galatasaray
Allah sizden de razı olsun tedbiri elden bırakmamak lazım
doğru beslenen insanların yakalanma oranı daha az risk taşıyor
bolca sebze meyve yemeliyiz

Üst Alt