Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Diyelim başınıza istemediğiniz bir olay geldi..Yıkık, perişansınız.. Kimse ile görüşmek istemiyorsunuz. Çoğunluk size küsmüş gibi. Yalnızsınız. "Herkes benden uzak, herkes bana kırgın" düşüncesi içinde çöküntü yaşıyorsunuz. Yalnızlığınızın karanlık mağarasına şu ayet bir güneş gibi doğuyor:

"Rabbin sana ne darıldı, ne de seni bıraktı" (Duha-3)
Kim kırılırsa kırılsın, kim darılırsa darılsın, kim terk ederse etsin. Rabbim terk etmiyor, kırılmıyor ya.. ne gam! .. Bu ne büyük ferahlık değil mi?..​

Necmeddin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
179
Takım
Diğer
zaten tek amac ve rıza ALLAH ın razı olmasıdır.İnsanları sen razı edemessin.HZ.musa a.s ALLAH ile munacaatta iken söyle der.

Ey RABBIM kavmim benden razı değiller bana zulum ediyorlar,
ALLAH azze ve celle derki...ey musa insanlar bendende razı değiller.Ben onlara nice nimetler veriyorum,onları küçüklükten büyüklüğe kadar onları koruyorum ve nice güzellikler içinde yaşatıyorum,Ama hala benden razı değiller.

Onun için ey fakir ve aciz insan senin niyetin ALLAH ın rızasını kazanmaktan başka olmamalıdır.Sen ne yaparsan yap,zaten insanlar razı olmayacaklarına göre ,bunları kafana takma.yeterki RABBIN darılmasın sana..

yüreğine sağlık...ALLAH azze ve celle bizleri onun razı olacagı işlerde hayatlarını geçirip,onun rızai ilahiyesine muvaffak olanlardan eylesin.

aydilge

Bana Seni Gerek ,Seni !.

Aldığı Beğeniler
12
Takım
Galatasaray
Aminn diyorum abi..sağolasın çok güzel anlatılmış....Kendimizi yalnız hissettiğimizde aklımıza bu ayet-i kerime gelmeli hemen..Yalnız olmadığımızı hatırlamalıyız bizi en çok sevenin her an bizimle olduğunu unutmamalıyız..selametle...

Üst Alt