Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
Ihlamurlar Altında, Kurtlar Vadsi, Beyaz Gelincik, Aşka Sürgün, Haziran Gecesi, Aşk Oyunu, Yabancı Damat, Emret Komutanım, Avrupa Yakası, Büyük Yalan, Hayat Bilgisi... ve daha bir sürü. Belki çoğumuz bu dizilerden bir veya bir kaçını izliyoruzdur. Ihlamurlar Altında, Beyaz Gelincik, Aşk oyunu, Emret Komutanım, Hırsız Polis, Yabancı Damat ve Avrupa Yakası ne yaşam tarzımla nede kültürümle uyuşmamasına rağmen hatta inandığım değerlere çoğu zaman ters düşse bile hep izlediğim diziler acaba sadece benmiyim dizikolik yoksa benim gibi başkalarıda varmı...

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
Sana dizikolik demek bile az gelir kardeşim..bu kadar diziyi nasıl izleyebiliyorsun şaşırdım valla..

ben sadece Kurtlar Vadisi'ni izliyorum.Onun dışında Tv ye bile bakmam doğru dürüst..Kurtlar Vadis'de bitecek..o zaman tv bile açmam sanırım 8)

kerems

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
1
Takım
Trabzonspor
evet biraz çok izliyorum galiba valla sana helal olsun ne diim inşallah tv dende kurtulursun bir gün

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Valla helal olsun bu kadar diziyi sindirebiliyorsunuz... :)
Ben bu saydığın dizilerden sadece "ıhlamurlar altında" isimli diziyi izliyorum.Evet dizi koliğiz.Manevi boşluğumuzu bunlarla dolduruyoruz.Dizi izlemeyin diye bir şey yok tabi,sadece biraz daha seçiçi olmalıyız.Artık gittiğim heryerde dizi özetleri dinlemekten bıktım.Heyyy kendinize gelinnn.

ukab

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
eskiden lise dönemimde özellikle bende tv ve dizi tutkunuydum. ama şimdi anlıyorum ki yanlış yoldaymışım. şimdi sadece kurtlar vadisini seyrediyorum. bu dizi, kadın programları, birileri bizi gözetleme kulesinden falan inceliyo, show programları, magazin yaff say say bitmiyor Allah aşkına bu ne adamlar yolunu bulmuş Müslüman-Türk milletini önce çinli prenseslerle falan alt ediyolardı şimdi ise (aslında o zaman Müslüman değildik ama ondan sonrada pek farklı olmadı) bu şekilde toplumumuzu izole edip bizleri değerlerimizden uyutarak iyice uzaklaştırıyorlar. buna bir çözüm bulmak gerek.
HAREŞEY TÜRK'E GÖRE, TÜRK İÇİN, TÜRK TARAFINDAN...
ALLAH (C.C.) YÜCE İSLAM'I VE TÜRK MİLLETİNİ KORUSUN VE YÜCELTSİN.
AMİN...AMİN...AMİN...

Üst Alt