Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

OTORITER

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von Günes
Ayyy... sizleride korkuttum yaa ufak bi ev kazasi elimi vede biraz yüzümü yaktim, ama mühim bisey degil bi kac güne gecicektir ins.Iz kalmasinda 8o 8o :D iste zaman yanarim...Cokk cok tesekkür ederim.Rabbim razi olsun cümlenizden... yaa budar sevildigimi bilmiyodum, simardim :D :D Bu gülleri size getirdim...:gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: sevgiyle kalin.Allah c.c in rahmeti vede bereketi üzerinizden eksik olmasin...

bacim ev yerindemi
ev saglammi yani.... :D :D :D

tekrar gecmis olaaa

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Original von OTORITER
Original von Günes
Ayyy... sizleride korkuttum yaa ufak bi ev kazasi elimi vede biraz yüzümü yaktim, ama mühim bisey degil bi kac güne gecicektir ins.Iz kalmasinda 8o 8o :D iste zaman yanarim...Cokk cok tesekkür ederim.Rabbim razi olsun cümlenizden... yaa budar sevildigimi bilmiyodum, simardim :D :D Bu gülleri size getirdim...:gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: :gul: sevgiyle kalin.Allah c.c in rahmeti vede bereketi üzerinizden eksik olmasin...

bacim ev yerindemi
ev saglammi yani.... :D :D :D

tekrar gecmis olaaa

Evi bos ver gunesim pcye dikkat et ona bisey olmasin :D :D :D

Güzelim Radyoda herzaman yanindayim ama yinede burada tekrar gecmis olsun dileklerimi yazayim..
Rabbim seni ve aileni korusun insallah tekrarini yasamassin... Amin

Allahim ya yanlis kodu kullanmisim baktim yazilarim kayiyor :D
sabahin köründe kalktim herseyi yanlis görüyorum :D

yasemin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
GEÇMİŞ OLSUN GÜNEŞ"İM..
ILIK BİR RÜZGAR ESTİ BURALARDA
NERDEN GELDİGİNİ BİLEMEDİM
NEREYE GİDİYORSUN DEDİM
ÖZLENEN HERŞEYE DEDİ
BENİMDE AKLIMA SEN DÜŞTÜN...
EGER RÜZGAR SANA DOGRU GELİRSE
SAKIN YÜZÜNÜ ÇEVİRME
BIRAKTA ÖPSÜN SENİ
BENİM YERİME ;( ;(
Gözünün alabildigi bütün güzel güllerden demet demet yolluyorum...sana ulaşması ümidiyle...
sevgi ile kal ...

zeyno

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
6
Takım
Galatasaray
Geçmiş olsun sevgili güneş.Allah korumuş.

silaucan

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
7
Güneş çook geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin,yanık olduğunu duyunca daha da bir üzüldüm,yanıkta nasıl acır şimdi......
Allah daha büyük acılardan korusun.....

KanDamLaSi

Ubeyd

Aldığı Beğeniler
64
Gecmi$ oLsun Güne$ karde$imiz...
ALLAHü teaLa aciL $ifaLar versin..

seLametLe

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Geçmiş olsun güneş kardeşim.Ev kazaları kötü olur aman dikkatli ol :)

Üst Alt