ordaki bir dilimide alsaydım bari![]()
Onun içindedemi fare var

ordaki bir dilimide alsaydım bari![]()

fareleri önce attığına göre senin gemi bayaa eskimiş olmalı abi... fareleri cilere vermiyosan Hira yesinPaylaşmayı severim. Fareler senin geri kalanı benim![]()

.gif)
hayırlı ve kutlu yaşınız olsun... pasta(lar)dan payımı isterim ona göre abi Payımı Hira yemesin
(hira bi sararsa bu konudaki mesaj sayısı nası artar bak gör abi...Hiracım
![]()
Hira sırf mesaj sayısı artmasın diye yorumda yapmaz şimdi![]()

ilk yorum benden olsun izninizle...
her güne yeniden doğmak lazım ölüm kokan yüreğimizden,her yaşayan doğmuştur ve her doğan mutlak ölümü tadacaktır.yaşam ve ölüm ikiside bizim değiştirebileceğimiz şeyler değil..bizim elimizde olan her gün yeniden doğabilmek ve her anı ölecekmişiz gibi yaşamak..bu vesile ile rabbim hayırlı bereketli ve dahi sevdiklerinizle hemhal olabileceğiniz ömürler bahşetsin..
kimler doğmuş bugün böyle
iyiki doğdun yenidendoşun biricik abisi
![]()
hadi yiyelim
![]()
Dogum günün kutlu olsun kardeş RAbbim herdaim razi olsun daha nice mutlu saglikli huzurlu senelere RAbbim rizasindan ayirmasin razi oldugu bir ömür versin ...
_
bize bişey bırakmamışsınnnnnn![]()
İyiki doğmuşsun abicim..Gönlün hep güzellik dolsun..hayırlı yaşlara.. :G:
Hayırlı bir ömür dilerim .. Rahmet üzerine olsun sevgili Altay ..
Doğum günün hayırlı olsun kardeşim.Rabbim rızası istikametinde hayırlı uzun ömürler nasip etsin.Bir ömür boyu mutlu olursun inşaAllah.
Nice senelere...
ALLAH imanlı hayırlı sağlıklı manevi maddi güzelliklerle dolu uzun ömürler nasib etsin inşaALLAH.
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğumgünün kutlu olsun. Rabbim hayirli uzun ömür nasip etsin insaALLAH Altay abi.
Doğum Gününüz Kutlu ve Mutlu Olsun, kardeşim...
Hayırlısıyla herşey gönlünüzce güzel; sağlık, mutluluk ve huzur en büyük zenginliğiniz olsun...

... tmm oyleyse farelerimden birini hiraya veriyorum . 

sen zahmet etme abi ben gittim bi tanede böceklisinden aldım Uhibbu için
afiyet olsunn caaanııım