Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
Anaaaaam abammcanın doğum günüymüüüüş....

Allah hayırlı uzun ömrü afiyet içerisinde versin abasım yanında da sağlık sıhhat sevgi mağfiret bide para :p:D

hayırlı uzun ömrünün sonu bağışlanma ile nokta bulsun inş..:gulver:

Abacım can sanal manal ama bunlar da hediyeleriniz... önemli olan düşünmek ne de olsa :p

images
images
images
images

canım allah razı olsun sağlık sıhati alıyımda fazla para vermesin yeterince olunsun canım hediyeler içinde sağol allah razı olsun sanalda olsa aldım kabul ettim canım ...

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
uhibbu canım hatırlanmak çok güzel bir duygu allah razı olsun
tüm kardeşlerimdende allah razı olsun bi sayfada nasıl yapılıyo alıntı onu bilemediğim için burdan teşekkürlerimi sunuyorum allah eksikliğinizi göstermesin canlar...

ArorA

Attractive-Heart

Aldığı Beğeniler
3,056
canım allah razı olsun sağlık sıhati alıyımda fazla para vermesin yeterince olunsun canım hediyeler içinde sağol allah razı olsun sanalda olsa aldım kabul ettim canım ...
ecmeıyn den de olsun ablam .. ..al bence hepsini al...yanında şu dua ilavesinide al madem :)

Allah seni Ebubekr misali para sahiplerinden kılsın inş..:-;

sanırım şimdi (daha iyi) oldu he ? :gulver:

*zehra*

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
38
Takım
Diğer
ecmeıyn den de olsun ablam .. ..al bence hepsini al...yanında şu dua ilavesinide al madem :)

Allah seni Ebubekr misali para sahiplerinden kılsın inş..:-;

sanırım şimdi (daha iyi) oldu he ? :gulver:

olamamı hemde nasıl inşallah canım inşallah sağlıkla sıhatle yemek nasip etsin birde ilaveten:)

Üst Alt