Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
Brooklyn köprüsünde, bir bahar günü, kör bir adam dilencilik yapıyormuş. Dizlerinin dibine bir tabela koymuş. Üzerinde 'DOĞUŞTAN KÖR' yazılı imiş. Herkes dilencinin önünden geçip gidiyormuş. Bir REKLAMCI bunu görmüş. Tabelayı almış arkasına bir şeyler yazmış, olduğu yere tekrar bırakmış.

Ne olduysa olmuş... Gelip geçen ve bu tabeladaki yeni yazıyı okuyan herkes, başlamış dilencinin önündeki şapkaya, habire para atmaya...

Bir cümle yetmiş, onca kişiyi etkilemeye ve dilencinin şapkasının kısa sürede ağzına kadar parayla dolup taşmasına...

'GÜZEL BİR BAHAR GÜNÜ... AMA BEN BAHARI GÖRMÜYORUM...'

RABBİM bizleri bakan körlerden değil,gönül gözüyle birlikte dünya gözüyle görenlerden eylesin....
izzeti dergahında dualarımızı kabul buyursun inşaALLAH

Rumeysa

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2,483
Takım
Galatasaray
'GÜZEL BİR BAHAR GÜNÜ... AMA BEN BAHARI GÖRMÜYORUM...'

RABBİM bizleri bakan körlerden değil,gönül gözüyle birlikte dünya gözüyle görenlerden eylesin....
izzeti dergahında dualarımızı kabul buyursun inşaALLAH

Amin..inşaAllah..

MuhacirEnsar

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
40
Takım
Fenerbahçe
Bir cümle yetmiş, onca kişiyi etkilemeye ve dilencinin şapkasının kısa sürede ağzına kadar parayla dolup taşmasına...

insallah allah razi olsun...........

islamavurgun

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
4
Takım
Galatasaray
ALLAH'ın verdiği nimetlere şükür getirmek lazım. ALLAH razı olsun paylaşımlar için

hilalumut

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
10
Takım
Fenerbahçe
Allahın bize verdiği nimetlere binlerce şükürlerolsun.Elimizde olanların kıymetini bilmemiz lazım...

Üst Alt