becerikli şirin olmuşum...layık gördüğün için ve beni unutmadığın için teşekkür ederim canım :)
Güner mekan 07 vatan 58 Üyelik Tarihi 22 Ara 2011 Mesajlar 2,255 Aldığı Beğeniler 4,292 Konum Antalya Takım Fenerbahçe 5 Tem 2020 #41 becerikli şirin olmuşum...layık gördüğün için ve beni unutmadığın için teşekkür ederim canım
Tuğraa YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Ara 2009 Mesajlar 1,563 Aldığı Beğeniler 1,778 Takım Diğer 6 Tem 2020 #42 uhibbu' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 588 Gözlüklü Şirin @Tuğraa Şirin Baba @Onur Genişletmek için tıkla ... ???????????????? Karikatürlere malzeme lazım
uhibbu' Alıntı: Ekli dosyayı görüntüle 588 Gözlüklü Şirin @Tuğraa Şirin Baba @Onur Genişletmek için tıkla ... ???????????????? Karikatürlere malzeme lazım
Dildade °Dar-ı Dünya° Üyelik Tarihi 18 Şub 2011 Mesajlar 2,093 Aldığı Beğeniler 2,841 Konum Adana Takım Galatasaray 7 Tem 2020 #43 Şirine @uhibbu Köyün en eskilerdendir ve olaylar karşısında diğer şirinlerden daha ilgili ve daha hassastır Şair Şirin @Yaşlı Çoçuk Köyün sanatçı ruhlu şairlerindendir. Zamanının çoğunu doğada şiirlerine malzeme arayarak geçirir. Dobra Şirin @Durubey Köyün en içten konuşan şirinidir Moderatör tarafında düzenlendi: 8 Tem 2020
Şirine @uhibbu Köyün en eskilerdendir ve olaylar karşısında diğer şirinlerden daha ilgili ve daha hassastır Şair Şirin @Yaşlı Çoçuk Köyün sanatçı ruhlu şairlerindendir. Zamanının çoğunu doğada şiirlerine malzeme arayarak geçirir. Dobra Şirin @Durubey Köyün en içten konuşan şirinidir
Beste Dert etme Duâ et.. Üyelik Tarihi 13 Eki 2009 Mesajlar 11,177 Aldığı Beğeniler 18,751 Konum Sessiz Takım Galatasaray 7 Tem 2020 #44 @Dildade beni hala bulamamis
Dildade °Dar-ı Dünya° Üyelik Tarihi 18 Şub 2011 Mesajlar 2,093 Aldığı Beğeniler 2,841 Konum Adana Takım Galatasaray 7 Tem 2020 #45 Beste' Alıntı: @Dildade beni hala bulamamis Genişletmek için tıkla ... Bütün mantarların altına baktım abla nereye saklandın doğru söyle????????
Beste' Alıntı: @Dildade beni hala bulamamis Genişletmek için tıkla ... Bütün mantarların altına baktım abla nereye saklandın doğru söyle????????
Beste Dert etme Duâ et.. Üyelik Tarihi 13 Eki 2009 Mesajlar 11,177 Aldığı Beğeniler 18,751 Konum Sessiz Takım Galatasaray 7 Tem 2020 #46 Dildade' Alıntı: Bütün mantarların altına baktım anla nereye saklandın doğru söyle???????? Genişletmek için tıkla ... söylemem birde Caydanligin icine bak bakalim
Dildade' Alıntı: Bütün mantarların altına baktım anla nereye saklandın doğru söyle???????? Genişletmek için tıkla ... söylemem birde Caydanligin icine bak bakalim
İsrâ "Özlem"imsin Üyelik Tarihi 22 Eki 2010 Mesajlar 6,128 Aldığı Beğeniler 12,753 Konum Kdz.Ereğli Takım Galatasaray 7 Tem 2020 #47 Müzisyen şirin
uhibbu YD Üyesi Üyelik Tarihi 4 Eki 2007 Mesajlar 18,383 Aldığı Beğeniler 39,770 Konum istanbul Takım Galatasaray 7 Tem 2020 #48 Beste ablada meslek çok ???? hangisi olucakki acaba ? @Dildade Şirine çook teşekkür eder,biricik olmak güzel Örgülüyü de verdin yanıma sağol @*Hayat*
Beste ablada meslek çok ???? hangisi olucakki acaba ? @Dildade Şirine çook teşekkür eder,biricik olmak güzel Örgülüyü de verdin yanıma sağol @*Hayat*
*Hayat* YD Üyesi Üyelik Tarihi 19 Tem 2010 Mesajlar 3,033 Aldığı Beğeniler 4,059 Konum İstanbul 7 Tem 2020 #49 uhibbu' Alıntı: Beste ablada meslek çok ???? hangisi olucakki acaba ? @Dildade Şirine çook teşekkür eder,biricik olmak güzel Örgülüyü de verdin yanıma sağol @*Hayat* Genişletmek için tıkla ... Biliyordum ben örgülüysem sen şirineydin biliyordum tahminim tuttu
uhibbu' Alıntı: Beste ablada meslek çok ???? hangisi olucakki acaba ? @Dildade Şirine çook teşekkür eder,biricik olmak güzel Örgülüyü de verdin yanıma sağol @*Hayat* Genişletmek için tıkla ... Biliyordum ben örgülüysem sen şirineydin biliyordum tahminim tuttu
Dildade °Dar-ı Dünya° Üyelik Tarihi 18 Şub 2011 Mesajlar 2,093 Aldığı Beğeniler 2,841 Konum Adana Takım Galatasaray 8 Tem 2020 #50 uhibbu' Alıntı: Beste ablada meslek çok ???? hangisi olucakki acaba ? @Dildade Şirine çook teşekkür eder,biricik olmak güzel Örgülüyü de verdin yanıma sağol @*Hayat* Genişletmek için tıkla ... *Hayat*' Alıntı: Biliyordum ben örgülüysem sen şirineydin biliyordum tahminim tuttu Genişletmek için tıkla ... Sizi gidi şirinler siziii
uhibbu' Alıntı: Beste ablada meslek çok ???? hangisi olucakki acaba ? @Dildade Şirine çook teşekkür eder,biricik olmak güzel Örgülüyü de verdin yanıma sağol @*Hayat* Genişletmek için tıkla ... *Hayat*' Alıntı: Biliyordum ben örgülüysem sen şirineydin biliyordum tahminim tuttu Genişletmek için tıkla ... Sizi gidi şirinler siziii