Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer
ORiJiNAL YAZARI : Bayram
ORiJiNAL YAZARI : setre
Dr Ahmet Çağıl benim akrabam olur onun için cok dua edin mühim bir rahatsızlık gecirdi, Dr. ları gecirdiği bu rahatsızlıktan sonraki iyileşme süreci iyileşebilmesi cok şaşırttı iman ve duaların gücü olsa gerek,onun yapmış olduğu bir sohbeti burada görmekte beni çok mutlu etti Allah razı olsun : )

Bilgilendirdiğn için teşekkürler setre acaba sağlığı iyimi.

Rabbim şifalar ihsan eyler inşeallah

Gavs-ı sani şeyh seyyid Abdulbaki hz.leri bir sohbetinde:Evliya görmek isteyen doktor ahmet'e baksın demişti.

öylemi :( kurban olam yaradana yaa
Rabbim şifa versin tez vakitte
gavsımızında duası üzerine olsun

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
ORiJiNAL YAZARI : sürmeli
Dr Ahmet Çağıl benim akrabam olur onun için cok dua edin mühim bir rahatsızlık gecirdi, Dr. ları gecirdiği bu rahatsızlıktan sonraki iyileşme süreci iyileşebilmesi cok şaşırttı iman ve duaların gücü olsa gerek,onun yapmış olduğu bir sohbeti burada görmekte beni çok mutlu etti Allah razı olsun : )

Bilgilendirdiğn için teşekkürler setre acaba sağlığı iyimi.

Rabbim şifalar ihsan eyler inşeallah

Gavs-ı sani şeyh seyyid Abdulbaki hz.leri bir sohbetinde:Evliya görmek isteyen doktor ahmet'e baksın demişti.

öylemi :( kurban olam yaradana yaa
Rabbim şifa versin tez vakitte
gavsımızında duası üzerine olsun

Evet sürmeli ben bu sohbeti 10 sene evvel duymuştum.Bidefasında da kendisini seyda hzleri Ankara'ya geldiğinde kendisini ziyarette iken görmüştüm. :)

sümeyya

SüKuT

Aldığı Beğeniler
39
Takım
Galatasaray
Kişinin nefsini beğenmesi, yetmiş senelik amelinin sevabını düşürür.​

Rabbim razı olsun abi.emeğine sağlık.Dua ile...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer

Evet sürmeli ben bu sohbeti 10 sene evvel duymuştum.Bidefasında da kendisini seyda hzleri Ankara'ya geldiğinde kendisini ziyarette iken görmüştüm. :)

bizzat kendi mübarek ağızlarındanmı duydunuz abi?

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray

Sürmeli mübareğin sohbetine katılmak herkeze nasib olmuyor.Belki biliyorsundur mübarek az sohbet yapar.Yaptığı sohbetinde'de hizmette herkezin bulunması mümkün olmuyor.Bizede yapılan sohbet anlatıldı.

setre

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
2
Aynı şekilde evliya görmek isyeten Dr.Ahmet Çağılın cocuklarının yüzüne baksın denildiğinide duymuştum. Keşke eskisi gibi olsa ama değil :( gecirdiği bu hastalığa göre iyi durumda[ yazın istanbula geldiğinde ziyaretinde bulunmuştuk] Hz.Allah onun cocuklarından razı olsun nasıl bir saygı ve sevgi ilgi alaka var onlarda ,bizlerede onlar gibi evlat olabilmeyi nasip etsin...

Bayram

LA İLAHE İLALLAH

Aldığı Beğeniler
51
Takım
Galatasaray
Aynı şekilde evliya görmek isyeten Dr.Ahmet Çağılın cocuklarının yüzüne baksın denildiğinide duymuştum. Keşke eskisi gibi olsa ama değil :( gecirdiği bu hastalığa göre iyi durumda[ yazın istanbula geldiğinde ziyaretinde bulunmuştuk] Hz.Allah onun cocuklarından razı olsun nasıl bir saygı ve sevgi ilgi alaka var onlarda ,bizlerede onlar gibi evlat olabilmeyi nasip etsin...

Amin inşeallah.rabbim inşeallah şifasını verir.

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer

Amin inşeallah.rabbim inşeallah şifasını verir.

amin kurbanım amin...

sürmeli

Bir_Katre

Aldığı Beğeniler
26
Takım
Diğer

Sürmeli mübareğin sohbetine katılmak herkeze nasib olmuyor.Belki biliyorsundur mübarek az sohbet yapar.Yaptığı sohbetinde'de hizmette herkezin bulunması mümkün olmuyor.Bizede yapılan sohbet anlatıldı.

Allah cc razı olsun kurban doğrudur...

Üst Alt