Yeniden Doğuş

• 》》 Biraz mavi , biraz telaş , biraz bahar , biraz sessizlik ,biraz deniz kokusu, biraz huzur , bir parça turuncu ♧ Hoşgeldin Yaz ♧

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
Değerli Habibemsin üyeleri size dönem ödevi ve web alanı hakkında danışmak istiyorum acaba bildiniz ücretsiz dönem ödevi indirebileceğiniz adres var mı?
Bir de ücretsiz web alanı sağlayan site varsa bildiğiniz onuda bi köşeye yazıverin. :D

keremm

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
Takım
Galatasaray
sevgili kardeşim o konuda yardımcı olamam ama elbet yardım eden biri çıkar.
benim yapacağım dini içerikli yazılar bölümüne açtığınız konuyu,site içi yardımlaşma bölümüne taşımak. :D

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
konu neymiş bi onuda yazsan belki başka bir şekilde yardım ederiz belli olmaz ;)

kerem belkide onurun konusu dini içeriklidir de ondan buraya açımıştır konuyu :D

Habibemsin

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
0
Bedava Web alanlari tabiki cok site kurabilmen icin
en basta tavsiye edecegim yer www.beepworld.de
site hayatima bundan yillar önce bende beepworldda baslamistim ve suanki radyomuzda beepworldda..
dönem ödevi ne demek onu anlamadim?

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Dönem ödevleri genelde Auftrag veya Vortrag seklinde oluyor.... ;)

TebessüM

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
9
habibe abla onur kardeşimiz ortaokul yada liseye gidiyor tama bilmiyorum
türkiyede her dönem bir yada iki dersten ekstra ödev alır ve onu yaprız onur kardeşte onu demek istemiş inş anlamışsınızdır

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
dogru bildin tebessüm kardeş ben 8.sınıfa gidiyorum birde dönem ödevinin konusunu sormuşsunuz ''Çanakkale ve Kafkasya Cephesi'' dönem ödevi konum yardımlarınız için teşekkürler

Onur

Geliştirici

Aldığı Beğeniler
4,846
Takım
Galatasaray
pardon ya yanlışlıkla dini içerikli yazılar bölümüne açmışım yardımların için sağol ''keremm''

ExELaNcE

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
13
onur kardeş..sen önce hangi dersten hangi ödev konusunu aldın..onu söyle yardımcı olalim inş..ödev siteleri genelde ücretli siteler..ama şifre bulmaya çalışırız inş ;)

Hekimoglu

YD Üyesi

Aldığı Beğeniler
191
Orjinal Yazarı onur
dogru bildin tebessüm kardeş ben 8.sınıfa gidiyorum birde dönem ödevinin konusunu sormuşsunuz ''Çanakkale ve Kafkasya Cephesi'' dönem ödevi konum yardımlarınız için teşekkürler

Bu konuyla ilgili
www.google.com dan cok guzel kaynaklara ulasabilirsin....

Odevlerinde Kaynak kullanmadan kesinlikle cekinme,bu odevlerin maksadi arastirmadir.Yeterki yeterli bilgiler elinde olsun....Edindigin Bilgilerin kaynaklarini keisnlikle yazman gerekiyor...ileride sorun olabilir,

Rabbim yar ve yardimcin olsun Onur Kardesim ;)

Üst Alt